Deze coins gaan iets doen met het WK | 87% Bitcoin in eigen wallets | Crypto nieuws vandaag | #759

laatste update: 12-2022


Het WK voetbal staat voor de deur en crypto blijft niet uitgesloten. Er zijn namelijk zelfs twee crypto’s die actief bijdragen aan het WK. Daarnaast stroomt Bitcoin weg bij exchanges, en er is te zien dat 87% van alle BTC in eigen wallets beheerd wordt. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:03 Ruim 87% van alle BTC op eigen wallets gehost
04:45 Binance wil alsnog Voyager Digital overnemen
07:02 Bestuurders FTX kregene miljardenleningen van FTX
10:00 Welke coins liften mee op het WK voetbal?
12:41 Brandstofprijzen eindelijk weer onder belangrijke grens
14:40 Koerrrsen koerrrsen!
19:15 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “Deze coins gaan iets doen met het WK | 87% Bitcoin in eigen wallets | Crypto nieuws vandaag | #759”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hallo Axel mooi avond leKker W.K 2022 Zondag kijken😃😎💥👍🙋‍♂

  3. "Motivation is what gets you started. Habit is what keeps you going." __Jim Ryun

  4. "What would you do if you weren't afraid." -Spencer Johnson

Reacties zijn gesloten.