Deze belegger daagt mij uit op mijn grootste fouten

laatste update: 05-2023


GRATIS: Je kan alles terug vinden en mee praten in de community via de app:

Ik zou rijker zijn als ik deze fouten niet had gemaakt:

TWITTER:
Dagelijks op INSTAGRAM:

Word nu lid –
Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

00:00 Intro
02:28 Vraag van de kijker
05:58 Mijn fouten
15:00 Tot slot

4 gedachten over “Deze belegger daagt mij uit op mijn grootste fouten”

  1. Je praat heel snel als beetje langzamer en woord bij woord uitspraken beter en begrijpelijk zaal worden

  2. Goede video. Ik zou niet teveel happen op Bas. Nog even en hij vraagt je pincode in ruil voor respect weliswaar.

  3. Je ben helemaal niks verplicht. Je moet een ander niet volgen en er als een schaapje achter aan lopen. Je moet zelf nadenken en gaan uitrekenen voor welke prijs je een aandeel koop en of het zinvol is om in een aandeel te stappen. Iedereen is alleen zelf verantwoordelijk voor zijn beleggingsbeslissingen. Als je dat niet wil of kan moet je niet beleggen.

Reacties zijn gesloten.