Deze alt/btc pairs tonen bodemsignalen

laatste update: 06-2022


Hallo crypto maten, in deze video deel ik met jullie drie altcoins waarvan de btc pairing bodem verschijnselen laat zien. Dit betekend dat de grafiek laat zien dat deze alts de komende tijd mogelijk beter presteren dan Bitcoin en dat is een manier om meer Bitcoin te verkrijgen. Het traden voor Bitcoin is naar mijn mening een goed idee voor de komende jaren omdat ik zelf liever meer Bitcoin heb dan bijvoorbeeld euro’s of dollars.

Goed weekend en ik zie jullie maandag weer!

Inhoud van de video

00:00 – Intro
02:30 – Eos
09:10 – Neo
12:40 – Aave

➡ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.
➡ Vragen? Laat ze achter in de comments! 👇

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

#Bitcoin #EOS #NEO #AAVE #BTC

17 gedachten over “Deze alt/btc pairs tonen bodemsignalen”

 1. Hoi David, dank weer voor deze video! Ik heb een paar video's gemist, maar die ga ik dit weekend nog bekijken 🙂
  Wat gaaf EOS! Echt een oudje. Ik ben benieuwd met AAVE, daar heb ik ook nog wat in m'n spot zitten (wel t.o.v. USD).
  Geniet van het weekend en tot maandag!

 2. David doe jij ook in ICO’s en hoe denk je daar over?
  Dat je ergens in stapt voor de asset uit komt op de markt.

 3. Top video weer! Zeer interessante content, zeker voor mij omdat ik ook naar long/swing trade BTC paren zoek voor trades. Hoop nog meer van je te leren!

 4. Leuk dat je EOS bespreekt! Daar hoor je niet zo heel veel meer van. Ik heb er al een positie op ingenomen maar wellicht iets te vroeg. Hoop iig op een goede reward.

 5. Hee David, heel interessant weer. Ook ik ben zeer geïnteresseerd in je e book! Wat bedoel je met btc vergaren met deze 3 coins? Ik snap de uitleg over de bullish signalen maar niet hoe ik door b.v aave meer btc vergaar… Groetjes

 6. David, ik zie dat je bij de EOS analyse bij de RSI twee lijnen gebruikt. Kun je aangeven hoe ik deze tweede lijn kan toevoegen. Is dat een speciale indicator? En wat is de instelling van de tweede lijn?

 7. Er zijn scammers die zich voordoen als mij met een whatsapp nr in hun naam. Dit ben ik uiteraard niet!! Ik zal jullie nooit vragen deel te nemen aan dit soort groepen!

 8. Dank David voor de video! Ik zelf heb een positie in AAVE, gekocht op 49 sats. Dus dat is mooi! Verder ben ik persoonlijk ook wel bullish over XRP( ook een oudje al net als EOS). Wens je een heel fijn weekend toe!

Reacties zijn gesloten.