DEGIRO vs BUX Zero – Beginnen met Beleggen

laatste update: 08-2022


💰 DEGIRO
💰 BUX Zero met gratis aandeel
📚 Lees deze video ook als blog via

Beleggen is populair. Daar spelen brokers ook op in want er wordt veel reclame gemaakt om mensen te laten beginnen met beleggen. Maar welke broker past het beste bij jou? Waar kun je het beste beginnen met beleggen, investeren en aandelen en ETF’s kopen?

In deze video vergelijken we DEGIRO en BUX Zero. Wat zijn de overeenkomsten maar vooral ook; wat zijn de verschillen tussen DEGIRO en BUX Zero. We letten hierbij vooral op de tarieven, het productaanbod en het gebruiksgemak van beide brokers.

AANBEVOLEN:
===========
💰 DEGIRO – Beleggen in Aandelen en ETFs (tip)
💰 BUX Zero met gratis aandeel
💰 BinckForward – Beheerd Beleggen

👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
📈 Fris Beleggen Indicator

🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:

⭐️ Meer aanbevelingen via

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
============================================
00:00 Intro
01:01 Tarieven
01:22 Tarieven BUX Zero
02:54 Tarieven DEGIRO
06:05 Productaanbod
07:56 Gebruiksgemak
08:12 BUX Zero website en app
10:46 DEGIRO website en app
12:50 Samenvatting

DEGIRO Kernselectie (update 2021)

#beleggen #degiro #bux

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
=======================
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.

Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
===========
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

CONTACT
========
Website:
E-mail: info@eenpassiefinkomen.nl

🟪 INSTAGRAM: /

8 gedachten over “DEGIRO vs BUX Zero – Beginnen met Beleggen”

  1. Wat ik zelf heel interessant vind, is dat Bux hun crypto platform (Bux C) samen gaat voegen met Bux Zero. Dan kan je dus crypto en aandelen in 1 app kopen en overzien. Ik gebruik zelf beide platforms nu los, dus het samenvoegen zal chil zijn.

  2. Wat ik wel fijn vind is dat bux volgens geen aansluit kosten perbeurs betaald en vrij hoge kosten voor de Duitse en Franse beurs

  3. Ik vind het prettig om mijn aandelen te kopen via een browser / site ipv een app. Het is toch best een serieuze aangelegenheid en vindt het fijn om alles even goed te checken voordat ik op "koop" druk.
    De app gebruik ik alleen om mijn portefeuille te volgen.

Reacties zijn gesloten.