DEGIRO Portfolio Update OKTOBER 2023

laatste update: 12-2023


Aanmelden bij PDT:

Zoals altijd aan het einde van de maand een portfolio update van mijn aandelen bij DEGIRO. Benieuwd naar al mijn transacties van mijn aandelen?

💰 Begin met beleggen bij DEGIRO:

Toegang tot de Discord Server:

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

16 gedachten over “DEGIRO Portfolio Update OKTOBER 2023”

 1. Welke aandelen zou ik moeten kopen of verkopen om mijn portfolio te versterken?

 2. Ik heb gewoon mijn eigen portfolio dividend tracker gebouwd. Scheelt weer uitgaven.

 3. Ja wat laag staat wegdoen en wat hoog staat bijkopen…. Net zoals Google en Basic fit, pfff wat gek he dat je geld verliest

 4. Mooie update, bedankt voor je openheid. De hele beurs is gezakt, als ik jou was zou ik even rustig de bedrijven die je hebt bekijken voordat je ze verkoopt. Er zijn op dit moment heel veel mooie bedrijven die op een lage koers staan. Ik ben een ander soort belegger ik ga meer voor hoog dividend, dus de aandelen die ik heb passen denk ik niet in jouw strategie.

 5. Interessant …leuke update 😎😎😎😎😎

 6. Prima update! Advies: niet te snel verkopen volgens mij heb je de huidige posities goed overgewogen sinds je de vorige keer je port. had omgegooid. Lange termijn!

 7. Oja en koop niet teveel wat je op youtube ziet. Je stond behoorlijk in de min met al die hype aandelen zeg gjeezz

 8. inmode bijkopen staat zo laag op dit moment ongezien is gewoon gratis geld zelfde geldt voor paypal rond de 50

 9. Fijn dat je zo transparant bent. Heb je wellicht overwogen om enkel middels DCA te investeren in de All-World of de S&P500. Denk dat dat wellicht beter bij je past dan in losse aandelen te investeren. Zijn ook vrij high-risk losse aandelen die je in je portfolio hebt.

 10. Dank voor jouw update. En ook fijn dat je deelt dat jouw portefeuille is gedaald. Ik denk dat meer beleggers hun portefeuille hebben zien dalen. De mijne is ook gedaald. Helaas, maar zullen ook wel weer ooit betere tijden komen. De laatste weken zijn veel aandelen gedaald. Ik zou ook advies willen geven om niet te snel te verkopen met verlies.
  Als dividend aandeel om te kopen is mijn advies Coca-cola. En als groeiaandeel PayPal Holdings.

Reacties zijn gesloten.