Deere, HP, Nordstrom en anderen in 2023

laatste update: 10-2023


Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen voor de bel:

Deere (DE) – De fabrikant van zwaar materieel rapporteerde beter dan verwachte winst en omzet voor het laatste kwartaal en gaf optimistische vooruitzichten. Deere zei dat het profiteerde van positieve landbouwfundamentals en toegenomen investeringen in infrastructuur. Het aandeel steeg 4,2% in premarket-handel.

gerelateerd beleggingsnieuws

Pro Picks: bekijk alle grote aandelenoproepen van dinsdag op CNBC
CNBC Pro
Pro Picks: bekijk alle grote aandelenoproepen van dinsdag op CNBC

HP Inc. (HPQ) – HP steeg met 3,1% in de premarket na de aankondiging dat het de komende drie jaar tot 10% van het personeelsbestand van 61.000 werknemers zal schrappen als gevolg van een langdurige terugval in de vraag naar pc’s. De computermaker rapporteerde ook beter dan verwachte winst en omzet voor het laatste kwartaal.

Nordström (JWN) – Nordstrom versloeg de top- en bottom-line schattingen voor het laatste kwartaal, maar de voorraad daalde met 8,3% nadat de retailer zei dat de verkoop de afgelopen maanden is vertraagd. Nordstrom verlaagde ook zijn winstverwachting voor het fiscale jaar dat in januari eindigt.

Manchester United (MANU) – Manchester United won nog eens 9,5% in de premarket, na de sprong van gisteren met 14,7%, nadat de voetbalclub zei strategische alternatieven te overwegen, waaronder een mogelijke verkoop.

Autodesk (ADSK) – Autodesk kwam overeen met de hoogste en laagste schattingen in zijn laatste kwartaalrapport, maar de maker van ontwerpsoftware gaf zwakker dan verwachte richtlijnen af ​​voor het huidige kwartaal. Autodesk constateerde een uitdagend economisch klimaat en zei dat klanten terughoudender waren met het ondertekenen van langetermijncontracten. Het aandeel kelderde 9,8% in de voorbeurshandel.

Gok (GES) – Guess verloor 6,1% in de premarket na het rapporteren van zwakker dan verwachte kwartaalresultaten en lagere vooruitzichten. Het kledingbedrijf wees op een uitdagend retailklimaat en de impact van een sterkere Amerikaanse dollar, hoewel het naar eigen zeggen goed gepositioneerd is voor de feestdagen.

Zwitsers krediet (CS) – Het aandeel van de Zwitserse bank daalde met 4,4% in premarket-actie nadat het waarschuwde voor een kwartaalverlies van $ 1,6 miljard omdat klanten hun geld van Credit Suisse afhalen vanwege zorgen over de financiële gezondheid. De aandeelhouders van Credit Suisse keurden een kapitaalverhoging van $ 4,2 miljard goed, bedoeld om de financiën van het bedrijf te versterken.

Tesla (TSLA) – Tesla voegde 2,7% toe aan de premarket nadat Citi het aandeel had opgewaardeerd van verkopen naar neutraal, daarbij verwijzend naar waardering. Tesla heeft dit jaar ongeveer 50% van zijn waarde verloren.

Plaats een reactie