De wereld veranderen als aandeelhouder | Met Mark van Baal van Follow This

laatste update: 08-2022


Beleggen gaat veelal over geld verdienen. Dat is belangrijk maar er is zoveel meer als belegger. Ben je bijvoorbeeld als Shell aandeelhouder duurzaam bezig? Ja is het antwoord van Mark van Baal, voorman van Follow This. Ze strijden voor het klimaat maar doen dat niet door met een spandoek voor het hoofdkantoor van Shell te gaan staan maar ze infiltreren via de aandeelhoudersvergadering. Een veel effectievere manier. En het mooie? Het gaat mogelijk ook nog gepaard met een goed rendement.

Neem een kijkje op de website van Follow This:

Volg Mark op LinkedIn:

Wil je gelijk toegang tot mijn volledige portefeuille, uren aan analyses en masterclass:

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze laatste berichtgeving? Schrijf je nu ook nog eens helemaal gratis in voor de beleggersbrief en ontvang wekelijks waardevolle content:

#beleggen #aandelen #investeren

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en de content op dit kanaal is expertise vrij. Denk altijd zelf na voordat je een beslissing maakt.

1 gedachte over “De wereld veranderen als aandeelhouder | Met Mark van Baal van Follow This”

  1. Basislast is het hart van elk elek. systeem. Zon en wind zijn geven “geen” basislast, zodoende zijn backup systemen noodzakelijk. In die zin zijn gas en kernenergie een absolute noodzakelijkheid voor onze toekomst. Zo investeer ik dus ook.

Reacties zijn gesloten.