DE VOLGENDE 100X ALTCOIN 🚨|| IK INVESTEERDE $10.000 TOEN IK DIT HOORDE!! in 2023

laatste update: 12-2023


DE VOLGENDE 100X ALTCOIN 🚨|| IK INVESTEERDE $10.000 TOEN IK DIT HOORDE!!

👉 Download de TAP app:

👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:

👉 ByBit $30.000 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie:
👉 Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#XTP #TAP #CRYPTO

21 gedachten over “DE VOLGENDE 100X ALTCOIN 🚨|| IK INVESTEERDE $10.000 TOEN IK DIT HOORDE!! in 2023”

 1. alsjeblieft, iemand zou me moeten helpen 🙏 en ik ben nieuw in cryptocurrency, hoe kan ik profiteren van cryptohandel/investeringen?

 2. Bedankt voor de tip. Gaan het zeker eens bekijken.. zelf zitk in een iets ofwa gelijkaardigs project $hi

 3. Weeral interessante video! Mag je meer doen uitleg over projecten soms beter te begrijpen dan erover te lezen!

 4. Ik volg je al een hele tijd en post eigenlijk nooit iets. Maar vind je titel "Ik investeerde 10k toen ik dit hoorde" niet kunnen. Je zegt aan het begin van deze video dat jij en ik allebei 1 dollar of euro aan btc krijgen. Voor ons niks waard, maar voor jouw heel wat, omdat er veel mensen jouw link gebruiken. Dit in combinatie met je titel van de video vind ik het teleurstellend. Jij lokt hiermee mensen deze app te gaan gebruiken zodat jij aan hun kan verdienen. Of zie ik dit verkeerd?

 5. Klopt het dat ze ook beursgenoteerd zijn in UK. Wat voor gevolgen heeft dit voor de waarde van de coin?

 6. TYVM Corne!!! Echt revolutionair!! Heb sinds 2 dagen de app. Makkelijk traden, en gewoon uitbetalen in 20 seconden! Max!!
  Kopen, verkopen, appeltje eitje! Dank voor deze content. Ik zag mezelf almet bijvoorbeeld een best, voor mij dan, aardige zak crypto's en dan nergens je knaken op kunnen halen…. Nou dit is echt geweldig! Thanks!

 7. Deze coin is in no time al x100 gegaan. Denk er goed om dat alles wat snel omhoog gaat, ook weer heel snel omlaag kan gaan.

 8. misschien een domme vraag, maar kan je XTP op een hardware (eventueel soft) wallet zetten of is dit (voorlopig) enkel via hun app?

 9. @Corné geweldig tof dat ik gewonnen heb, je hoort snel van me

 10. Bedankt voor de info voor deze coin! Kun je ook stop loss in de tap app gebruiken?

 11. Heel goed gezegd, je video's spreken voor zich en zijn begripvol… Ik vind het altijd leuk om te kijken en te leren.
  Mijn hele wereld is drastisch voorgoed veranderd sinds ik begon te investeren in de forexmarkt, met de hulp van een professionele handelsexpert ben ik in staat om mijn transacties veilig te stellen en een goed rendement te halen uit mijn geïnvesteerde kapitaal.
  Het lijdt geen twijfel dat het hebben van een professionele hulp de sleutel is tot succes en een lang leven op de lange termijn.

 12. Hey corne heb een vraagje voor jou is de app ook in het Nederlands te krijgen want dat vind ik niet dadelijk terug , alvast bedankt voor jou antwoord top video, had al iets opgepikt van deze app en coin , maar jou content heeft mijn interesse toch nog vergroot

 13. Hoe gaat het NU met xtp, heb gisteren voor 1000 geinvest en wil er 3k ofzo in stoppen

Reacties zijn gesloten.