De trein van Alstom ontspoort, wat is er aan de hand? in 2023

laatste update: 11-2023


De Alstom cijfers sloegen vandaag als een bom in, wat is er aan de hand en wat kun je hiervan leren als belegger. Je ziet het allemaal in deze video.

Schrijf je hier in op mijn nieuwsbrief:

Koop hier mijn boek Aandelen selecteren als een pro:

Word onderdeel van een actieve community, waar je jouw bevindingen deelt met anderen en serieuze discussies voert over cijfers, waarderingen, nieuwe kansen en nog veel meer. Bovendien krijg je toegang tot diepgravende podcast analyses waarin Rowan een bedrijf volledig doorlicht met ons bekende beleggingsmodel. Tot slot lees je over de bedrijven die Rowan in portefeuille heeft en de afwegingen die hij maakt. Meld je hier aan voor het lidmaatschap:

Wil jij beter worden in het begrijpen van de financiën en het waarderen van bedrijven? Klik hier voor de videocursus financiën en waarderen:

Elke zondagochtend wakker worden met lessen die jou een betere belegger maken? Schrijf je gratis in op de beleggersbrief:

Kan je er geen genoeg van krijgen? Volg me ook op Instagram of LinkedIn.

https://www.linkedin.com/in/rowannijboer/

#beleggen #aandelen #investeren

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een deel van) je inleg verliezen. Ik geef geen financieel advies en de content op dit kanaal is expertise vrij. Denk altijd zelf na voordat je een beslissing maakt.

1 gedachte over “De trein van Alstom ontspoort, wat is er aan de hand? in 2023”

  1. Mooie video! Er was bij Alstom nog een duidelijk waarschuwingssignaal: het shortpercentage was erg hoog (rond 30%). Wat je ook van shorters vind, ze doen hun onderzoek zeer grondig. Check dit dus altijd!

Reacties zijn gesloten.