De oorlog en crypto | Bitcoin daalt | BTC nieuws vandaag | #597 in 2022

laatste update: 09-2022


Wat voor effect heeft de oorlog op crypto? In deze video bespreekt Axel de gevolgen voor crypto, aandelen en meer. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:37 CMC kleurt rood
05:17 LIVEBLOG Nieuws.btcdirect.eu
07:14 Olie- en gasprijzen schieten omhoog
09:30 Investing.com
10:54 Tradingview
18:10 outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “De oorlog en crypto | Bitcoin daalt | BTC nieuws vandaag | #597 in 2022”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. <Market probably at the line of wait and see momentum for the march upcoming rate hike news with Ukraine tensions as additional issue. After that, we expect to see market recovery throughout mid year of 2022 IF no major issues happens during this first quarter. For the smart money moves this gives us a window of opportunity to trade BTC, Crypto etc. I trade with crypto analyst Chad Leon and have earned over 11btc lately.

  3. Poetin is net bitcoinvriendelijker geworden. Heeft hij voorgesorteerd op de inval en uitsluiting van het financieels systeem?

  4. Ik respecteer het werk dat je in je video's steekt. Ik vind het echt verbijsterend dat alle grote crypto-youtubers alleen naar pure golven kijken en het bredere verhaal over waarom BTC pompt en waarom de toekomstperspectieven misschien niet zo optimistisch zijn als het lijkt, volledig negeren. Het is een beetje onverantwoordelijk om het feit te negeren dat elke ETF-lancering tot nu toe een grote piek in de piek van BTC heeft veroorzaakt. Reeds op wankele grond met historisch lage volumes en bijna pure walvispompen, vermeden we ternauwernood een berenmarkt op de lange termijn. Dit is de slechtste tijd in de geschiedenis om te investeren, omdat zovelen geen back-up maken van hun crypto-activa. Er moet meer aandacht worden besteed aan daghandel omdat het minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbaarheid van de markt, … Ik heb meer dan 11 BTC verdiend met daghandel met Matt Donat, inzichten en signalen in minder dan 2 weken samen met de mensen om me heen Extreem succes met de heer Matt Donat daghandelsignalen. Dit is een van de beste hulpmiddelen om uw vermogen te beschermen voor het geval het begint te dalen. .ͲeIєɠɾαm👉*D o n a t s i g n a l s*. .

Reacties zijn gesloten.