De Ondernemer Live met co-host Edwin van der Ham van Monta

laatste update: 05-2023


Monta is een e-commercebedrijf dat verschillende logistieke services aanbiedt aan ruim 1.500 webwinkels. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en gelukkig personeel staan zeer hoog op de agenda van het bedrijf. Het personeelsbeleid is gericht op een langetermijnrelatie. Hoe pakken zij dit aan? En wat zijn de toekomstplannen?

Ook is duurzaam ondernemer Mauro Wilson Estevão te gast, oprichter van kledingmerk Mausons waar onderbroeken en T- shirts worden gemaakt van beukenhoutpulp. De jonge ondernemer is er klaar voor om het product naar een nieuw level te tillen. Met behulp van crowdfunding.

Het is bijna Koningsdag! Het festivalseizoen wordt afgetrapt met de introductie van de ‘Koninklijke GiG’. Het gaat om een hard seltzer met sinaasappelsmaak. Broers Max (26) en Bob (29) Ponsen zijn de ondernemers achter GiG Hard Seltzer. Hoe ontstond het idee en welke stappen gaan zij nog meer zetten?

Tot slot heeft Job van den Berg weer een nieuwe Data Dinsdag-column voor je klaarstaan.

Wekelijks neemt HUGE Car Guy Roland Tameling je in De Ondernemer Onderweg mee in ondernemen, duurzaamheid en innovatie gerelateerd aan álles op wielen. Ditmaal is Diederik Reitsma van Lotus Cars te gast.

Bekijk alle afleveringen van De Ondernemer Onderweg hier:

Elke dinsdag schuiven topondernemers aan voor de lunch bij De Ondernemer. Met Remy Gieling aan het hoofd van de tafel krijg je alles mee van arbeidsmarkt tot groeikansen, van bedrijfscultuur tot innovatie. De Ondernemer, elke dinsdag van 11.00 tot 13.00, live op:
– De Ondernemer (
– YouTube (
– New Business Radio (

Subscribe je nu op De Ondernemer:

#deondernemer #ondernemen #ondernemerschap #ondernemers

De Ondernemer is hét platform dat succesvol ondernemerschap stimuleert. Informatief en realistisch, met een positieve, optimistische instelling. Geïnteresseerd in de dynamiek van het bedrijfsleven, innovaties en het succesvol verbeteren van de eigen bedrijfsvoering.

Website:
Subscribe:
De Ondernemer Vandaag:
De Ondernemer Podcasts:
De Ondernemer Nieuwsbrief:
LinkedIn:
Twitter:
Facebook:
Instagram: l