De Onbewuste Dans – Systemische Relatietherapie – Coachtraject

laatste update: 12-2023


De onbewuste dans

In dit emotionele verhaal lopen we mee met twee stellen die elkaar door systemische relatie-therapie weer weten te vinden. Naud en Hanneke zijn de balans in de opvoeding met hun zoon kwijt. Mark en Aukje dreigen uit elkaar te groeien door een gebrek aan romantiek.

In deze bijzondere documentaire loopt de filmmaker mee met de meest intieme sessies van Oscar Westra van Holthe, de systemisch coach van de Zuidas. Het laat zien hoe onze liefdesrelaties zich vormen naar ons familie-verleden. Hoe kunnen we ons uit die onbewuste dans ontworstelen?

Oscar is vaker met zijn systemische werkwijze in de media, waaronder bij Tegenlicht, Eenvandaag, LinkedIn Nieuws, Human, NRC (2021) en opkomend bij Radio 1 en in Sander en de Kloof (jan 2022).

Volg dit youtube-kanaal en om op de hoogte te blijven. Op de planning staan o.m. producties over zingeving, suïcidaliteit, anorexia en klimaatdepressie.

Ben jij een professional en wil je dat Oscar met jouw doelgroep aan de slag gaat? Mail hem dan op oscar@westravanholthe.com. Hij staat altijd open voor vernieuwende zorgprojecten waarin de mens en het maatschappelijk en/of organisatiesysteem met elkaar op spanning komen te staan.

Oscar verbindt met zijn ontwapendende en ontregelende humor het ogenschijnlijk losgeslagene.

Naast Oscar’s begeleiding van mensen met persoonlijke, relatie en familieproblemen, faciliteert hij ook teams die met heftige conflicten, samenwerkings, of communicatie-issues van doen hebben.

Lees meer op en

Met jezelf aan de slag? Bel/app Oscar Westra van Holthe op +31(0)616261381.
———-

Subtitles for English and Dutch available. Please check your settings.

You can view more on Oscar and his work at

Call/whatsapp Oscar Westra van Holthe at +31(0)616261381 for systemic relationship therapy.

You can also contact Oscar for media inquiries per phone or at oscar@westravanholthe.com.

7 gedachten over “De Onbewuste Dans – Systemische Relatietherapie – Coachtraject”

  1. A very human and comprehensive exploration in how relationships can be healed and thrive when the hidden dynamics of our childhood that we are still entangled are revealed and addressed in a healthy way for adult partners. Oscar is charming, insightful and caring throughout.

  2. Mooi in beeld gebracht! dank voor het maken, informeren en inspireren hiermee.

  3. Well done Westra! I love the way you summarized how representatives work in the constellation. I'm a constellator in Canada. Thanks for all your efforts to produce this video.

  4. Wat een mooie docu, mag je super trots op zijn!

  5. Mooi werk. Mooi in beeld gebracht. Kwetsbaar van de deelnemers en vakmanschap van jou, Oscar. Complimenten voor allemaal.

Reacties zijn gesloten.