De meeste gemaakte beleggersfouten! Wil je weten wat je moet doen? Hoe te beginnen met beleggen 1/2!

laatste update: 11-2023


In deze video leg ik uit welke meeste beleggersfouten worden gemaakt door beginnende beleggers, ook deel ik met je wat je juist wel moet doen.

Word lid van The Millionaires Club:

Als lid van The Millionaires Club krijg je toegang tot het platform, de cursus en besloten mastermind groep.

Abonneer op mijn kanaal voor de beste video’s over financiële vrijheid en mindset!

Mijn naam is Vasco Rouw, oprichter van The Millionaires Club. Ik ben op mijn 15e gestopt met school om me te focussen op mijn bedrijf. Op mijn 26ste werd ik miljonair. Natuurlijk werd ik dit niet zonder vallen en opstaan en ben ik vanaf mijn 15e nooit gestopt met leren. Zo heb ik meer dan een half miljoen euro aan zelfontwikkeling uitgegeven zoals het platinum partnership van Tony Robbins en werd investeren 1 van mijn grote passies. Via The Millionaires Club wil ik deze kennis delen en jou begeleiden in je weg naar financiële vrijheid.

Wat voor content kun je verwachten op dit kanaal?:
⭐ Beleggen in vastgoed, aandelen, crypto en meer
⭐ Mindset en persoonlijke ontwikkeling
⭐ Tips om je business te verbeteren
⭐ Tips om geld te verdienen

20 gedachten over “De meeste gemaakte beleggersfouten! Wil je weten wat je moet doen? Hoe te beginnen met beleggen 1/2!”

 1. vasco ik zit in de club maar waarom zijn is er maar 21 keus als u zelf 25 adviseert? ook zie ik geen variatie zoals goud olie enzo. trouwens de traning is top

 2. Trouwens Vasco het zou chill zijn als jullie een chill-lounge zouden maken met muziek die jullie gebruiken tijdens de traning

 3. Hey Vasco! Super waardevolle video weer. Zou je misschien een video kunnen maken hoe je onderzoek kan doen naar aandelen, zonder dat je 20K moet neerleggen? Dus bronnen waar je goedkoop/ gratis waardevolle info kunt op doen.

 4. Weer een top video, Vasco; EPIC! Geweldig dat je dit met ons deelt, ik ben benieuwd naar het vervolg en alle andere video's die hopelijk nog gaan komen!

 5. Ik wil dat je getuige bent van hoe ik $ 1.000.000 won in de loterij jackpot, ik kreeg advies van een aantal mensen die spraken over deze grote tovenaar genaamd Prophet of Dr. Alfred, de persoon plaatste een getuigenis op een blog en andere commentaren waarin werd uitgelegd hoe de Profeet Alfred hielp hem de loterij te winnen door hem de winnende nummers te sturen na de loterijgebeden en spreuken. Ik was nieuwsgierig en dacht dat het allemaal een grap was, niet voordat ik contact opnam met deze tovenaar om erachter te komen hoe het werkt. Omdat ik in het verleden veel had uitgegeven aan het kopen van kaartjes en het erg frustrerend was. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me de noodzakelijke dingen die gedaan moesten worden en ik deed het en hij zei dat ik 3 dagen moest wachten en me echt de winnende nummers gaf om de loterij te spelen, wat ik deed, kun je geloven dat mijn naam de eerste was? onder de winnaars. Hij vertelde me (mijn dochter, het enige wat ik wil dat je voor me doet, is ervoor zorgen dat je dit getuigenis met anderen deelt, zodat ook zij de loterij kunnen winnen. Omdat ik niet veel tijd heb om op internet te blijven) Daarom geef ik mijn getuigenis met u. Als je de loterij wilt winnen met zijn krachtige spirituele gebeden en deze wilt spellen, kun je hem een ​​e-mail sturen naar de hangout om zijn eigen lotnummer Alfredosagie8@gmail.com te krijgen of hem nu een sms sturen op WhatsApp +375 25928-52-03 Jij kan een bericht sturen met geloof en geloof …

 6. Geweldige inhoud. Iedereen heeft meer nodig dan alleen zijn basisinkomen om financieel verzekerd te zijn. Het is het beste om uw geld te investeren, omdat geld dat overblijft aan spaargeld altijd wordt gebruikt zonder rendement. Ik begon mijn investeringen in november 2019 met de hulp van een bekende professionele makelaar, een financieel adviseur, Cristina Gutierrez Moore, en tegen 2020 waren de winsten zo hoog dat het mijn nieuwe project financierde.

 7. Top als etf 85 % en 28 % divident aandelen is dat ook goed
  Ik heb geen geld voor vastgoed maar heb wel een aandeel dat vastgoed bezit en verhuurd

 8. Let aub op de reacties er reageert iemand met connecties in Nigeria. Iedereen weet dit is heel fout

 9. Hey Vasco, super interessant ! Veel bijgeleerd, ik zie er naar uit om te starten bij the miljonairs club !

 10. Hey, Vasco Ik heb een jaarabonnement aangeschaft 9 juni en ik heb de bevestiging van de bestelling, maar ik kan nog niets doen?

 11. Dit is een xpose protocol shiller. Vertrouw dit verhaal/account niet! DYOR. Door middel van een Rugpull, veel mensen berooid achtergelaten in zake crypto. Gaat over lijken. Verschrikkelijk hoe durf je jezelf nog aan te kijken in de spiegel.

 12. Exposed zul je zeker worden Rouw. Je verbinden met Xpose protocol en daarmee duizenden mensen moedwillig oplichten, zul je berouwen.

 13. Alle xpose protocol filmpjes zijn verwijderd van internet. Bewijslast weg! Walgelijk!

 14. Deze man heeft duizenden mensen opgelicht, wie achtergebleven zijn met niets! Xpose protocol, DYOR.

 15. Je was een groot voorbeeld voor me. Nadruk op ‘was’. Ik voelde me al niet comfortabel bij je project Xpose, laat tevens maar weer zien dat je altijd je onderbuikgevoel moet volgen. Jammer Vasco, oplichter! Beetje het geld van jonge kinderen wegpakken en naar je eigen project toeluren ! Intussen alle bewijslast die er was verwijderen (video’s etc). Je zet de cryptomarkt in kwaad daglicht. Ga je schamen!

 16. Leuke video!! Ik ben ervan overtuigd dat ook de armen rijk kunnen worden, als ze verstandig investeren en hun inkomen diversifiëren. Investeren is geen plan om rijk te worden, maar de sleutel tot financiële groei en stabiliteit

 17. Mocht iemand dit lezen. Er is gister bekend geworden dat Vasco en zijn vrouw tamara voor miljoenen hebben gestolen in nft's ze creeren hype en misleiding om zo voor miljoenen aan eth van mensen afhandig te maken. Het duurd niet lang meer voor dat deze 2 internationaal gezocht worden en dat het echte verhaal over deze miljonairs goeroe naar buiten komt. Er is een artikel van 30 pagina's gemaakt over de praktijken van deze crimineel. Vasco en tamara zelf verwijderen alle negatieve berichten op hun socials om zo niet in slecht dag licht te komen. Maar ik zelf ben ruim 50 000 verloren aan deze 2 en zou niet slapen voor deze 2 gestopt zijn.

Reacties zijn gesloten.