De maaltijdbezorger-viral | De Avondshow met Arjen Lubach (S1) in 2022

laatste update: 07-2022


Download de maaltijdbezorgerkleurplaat op

Kijk de hele uitzending hier:

‘De Avondshow met Arjen Lubach’ zie je iedere maandag tot en met donderdag om 22.10 uur op NPO 1 en dit kanaal.

Volg ‘De Avondshow’ op Instagram:
Volg ‘De Avondshow’ op Twitter:

Arjen Lubach duikt in ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.

#VPRO

30 gedachten over “De maaltijdbezorger-viral | De Avondshow met Arjen Lubach (S1) in 2022”

 1. Op 9 Mei verklaard Putin de oorlog, want dan hoeft ie de Russen niet te vertellen dat ie er een puinzooi van heeft gemaakt.

 2. Dat linkse praatje ook altijd dat Orban een dictator is. Lachwekkend, de man is met vrije verkiezingen 1ste geworden. Dat Hongarije nou een patriottische weg kiest voor hun land zin Europa niet zo lekker. Dus, lekker zwart praten met leugens.

 3. baas over eigen lichaam behalve qua vaccinaties. vrouwen rechten? definieer eerst maar eens wat een vrouw is.

 4. Ik kijk deze video's met plezier, maar volgens mij kan Arjen z'n atheïstische grapjes beter iets meer achterwege laten; ze zijn vaak een beetje neerbuigend en ik denk dat een groot deel van zijn publiek het helemaal niet zo dom vindt om te geloven.

 5. Beetje slap om het christelijk geloof te framen als niet modern en de paus in de zeik te zetten. Tis kennelijk wel heel modern om niet conservatief of niet gelovig te zijn? Klinkt beetje als de tirannie van minderheid.

 6. Wat debiel dat die rechters hun persoonlijke overtuigingen zwaarder laten meewegen dan daadwerkelijk (natuur)recht.

 7. Lekker veilig de Paus en onze religie basen. Probeer ook eens wat andere religies . Of mag dat niet van omroep?

 8. Lof voor AH-bezorger die twee minuten stilte in acht neemt naast bestelbus: ‘Klasse jongen!’ Artikel van de Gelderlander lmao

 9. Je hebt zo gelijk, Arjen. Ook dit jaar is het weer raak: een bezorger van Albert Heijn gaat viral. Daar staat de jongen: leunend tegen de voorkant van z'n bus, het hoofd ostentatief naar beneden.

  Hij wordt op het net gejubeld, geprezen; de mensen gillen extatisch, de jongen is nu tot vredesgoeroe verheven.

  Bullshit. Het is kijk-mij-nou-theater. Clickbait. Likes harken. Te meerdere glorie van het aandachtsgeile Ik.

  De man moet gewoon de auto aan de kant zetten, blijven zitten en het respect aan de gevallenen in stilte belijden. Te meerdere glorie van de gevallenen.

  Ik kots van dit gehypte, populistische ik-theater. Smakeloos proletentheater is het.

 10. Bizar. Het westen zegt dat Putin op 9 mei de oorlog begint. Putin zegt dat de 2e wereldoorlog op 9 mei eindigt. Lubach blijft een rare suggestieve vertoning. 🤮

 11. Hoe kan Poetin de overwinning vieren op Nazie Duitsland, terwijl Poetin precies zo handelt als Hitler, Poetin is Hitler 2,0. Het lijkt wel of Poetin Mijn Kampf heeft gelezen.

 12. Naar mijn mening kun je iets niet 'conservatief' noemen als al hun standpunten 50 jaar geleden al verworpen zijn. Ik opper 'regressief' als nieuwe term voor deze extreem stoffige hoek van de politiek.

 13. "Zelfbeschikkingsrecht van vrouwen" Het aloude mijn lichaam mijn keuze argument gaat wat mij betreft echt heel erg mank meneer Lubach. Het gaat anti abortusgroepen niet om controle over de vrouw en haar lichaam maar om het levende wezen in de baarmoeder. Dat is niet het lichaam van de vrouw maar het lichaam van een ongeboren individu. Wat mij betreft zijn we met het vergaand legaliseren juist een stap teruggegaan en is dit een stap vooruit naar meer bewustwording over de ware betekenis en impact van een abortus; het beëindigen van een leven in de baarmoeder

 14. Sowieso grote poppenkast. Wordt er iemand gefotografeerd die stilstaat. So what? Is dat zo bijzonder? Denk ook dat de meeste het wel moeten. Ze worden overal gevolgd.

 15. het is lettelrijk zo ik wek bij domino's er werd tegen ons gezegt "als je onderweg bent om 20:00 ga dan 2 minuten langs de weg staan "

 16. Ongemakkelijke ingestudeerde grappen. Zouden ze bordjes omhoog houden als er gelachen moet worden?

 17. Dit jaar was de AH bezorger in het nieuws met zijn auto. Waarschijnlijk hadden ze jouw show gezien maar veel variatie is het nog. Ook triest dat dit als bijzonder wordt gezien, ik vind het niet meer dan normaal dat mensen dit doen,. Dat hoort gewoon zo.

 18. Mobilisatie => diensplichtige soldaten ook, en gaan "gewone" Russen dood. Mobilisatie => kan slecht voor Putin uitpakken

 19. Flikker op. Niemand staat stil bij de inval van Indonesie toen de nederlander voet aan wal zette en jaren later met de staart tussen de benen het land uit vloog

Reacties zijn gesloten.