De juiste instap (Entry) Bepalen! Live Voorbeelden!

laatste update: 12-2023


De juiste instap (Entry) Bepalen! Live Voorbeelden!

In deze video gaan we jullie van A tot Z laten zien hoe je de juiste entry kan bepalen met wat live voorbeelden erbij!

🔶 Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopenbij Bitvavo.
Iedereen die zich bij Bitvavo aanmeldt en het KYC-proces voltooit, ontvangt via deze link een welkomstbonus van €10!

➡️

🔶Maximaal profiteren van de markt door te traden tegenover verschillende BTC en USDT pairings? Wij gebruiken hier al jaren het platform van Bybit voor.

➡️

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #Traden #Doopiecash

30 gedachten over “De juiste instap (Entry) Bepalen! Live Voorbeelden!”

 1. Welke trade is live gepakt dan? Dit wat alleen terug kijken..ja terug kijken kan iedereen bepalen waar de juiste entree lag

 2. Topvideo weer, dit samen met order- en breakerblocks zou voor iedereen de basis moeten zijn. Geen patronen, fib, wijckoff of andere hulpmiddelen.

 3. Een complete cursus in 15 minuten. Het moet niet gekker worden 😉

 4. mannen echt weer een geweldige video, inderdaad een hele cursus in een paar minuten. thanks!!

 5. Weer top content. Sterker nog, extreem goede video. Duimpie! Nog wel een vraag: wat is de binnenkant van de prijs? Is dat de nieuwe candle een kleinere body heeft dan de vorige candle?

 6. Super video. Ga ik zeker nog eens rustig terugkijken met ouderwets pen en papier. Alweer: dank jullie wel !

 7. Dit is waarschijnlijk weer zon video met weinig views voor jullie 🤣 maar dit is top

 8. Verhaal is volledig te volgen, maar ik zou zo graag zien op welk moment jullie de beslissing nemen in de huidige grafiek. Alle trends die getoond worden, zijn alweer verder in de tijd doorgelopen. Wellicht eenzelfde verhaal een keer, maar dan ook met de real time overwegingen + het daadwerkelijk aanwijzen van de entry + de redenering daarachter? En geen bezwaar dat het dan pas een paar dagen later gepubliceerd wordt, als jullie geen copy traders willen.

 9. Fib in bitvavo zou nice zijn. Weet dat het niet de rule is, maar zou voor vele fijn zijn om te zien hoe en wat…. en eventuele tools die jullie zien in de broker.. Ben benieuwd🤓
  👍

 10. Nice video weer! 👍 Ik had dan wel graag voor de volledigheid een vervolg/voorbeeld op de ltf gezien.

 11. ha mannen ik heb een vraag. ik wil starten met traden op bybit ik heb al redelijk veel research gedaan alleen ik had een vraag kun je door traden op bybit diep in de schulden komen doordat je een verkeerde trade hebt gemaakt?

 12. Waarom wordt het 4e peiltje (23 jun) niet gebruikt voor de onderkant van een opwaartste kanaal? (het 7e op +- 4 juli wordt gebruikt). blijkbaar kies je op 1 of andere manier peiltjes 4,5,6 tot de bovenkant te rekenen. achteraf weet je dan pas vermoed ik (niet zodra de dip op peiltje 5 plaatsvindt).

 13. ik snapte tot voor kort niet precies wat de ''binnenkant' was maar nu wel. gewoon een uithoek waar als eerste tegenaan gelopen wordt lijkt het. intuïtief zag ik het wel, maar die benaming had ik meerdere ideeen voor.

 14. Fijn, deze content! kan de 100 dollar challange niet het heel jaar duren 😛

 15. Ik heb in ByBit een entry geplaatst zonder stoploss. Die is mooi gevuld en ik ga op de langere termijn TP’s plaatsen. Daar is er al één van geraakt. Met die opbrengst heb ik een tweede entry geplaatst. Nu wel met een stoploss. Maar wat mij verbaasd, is dat die stoploss voor mijn volle (dus eerste entry) wordt aangemaakt. Dat wil ik niet. Ik wil dat de laatste entry wordt uitgestopt mocht dat nodig zijn en mijn eerste entry gewoon blijft staan. Heeft dat iets met het vinkje ‘Post-only’ te maken?

 16. Nuttige video hoor! Goed om alles weer eens beknopt langs te horen komen. Fijn weekend heren!

 17. Vraagje heren, in de video zeggen jullie dat de entry aan de binnenkant ligt. Op 14:32 heb je daar de entry dan voor de short neem ik aan toch? Zodat je sneller gevuld wordt?

Reacties zijn gesloten.