De HELE crypto & NFT markt crasht..

laatste update: 02-2023


In deze video bespreek ik het LUNA UST incident, hoe dit heeft kunnen gebeuren en in hoeverre dit impact heeft op de (totale) crypto / NFT markt. Ook worden de belangrijkste weetjes omtrent het Terra ecosysteem besproken.

——————

Twitter Threads over UST / Luna


3

26 gedachten over “De HELE crypto & NFT markt crasht..”

 1. Allereerst, ik ben GEEN expert.

  Er wordt enkele belangrijke zaken omtrent het Terra ecosysteem en de LUNA/UST crash besproken, maar het kan zijn dat ik belangrijke details heb gemist.

  Hopelijk maakt deze video de situatie wat duidelijker!

 2. Deze coin verneukt m’n hart, k had hem ingekocht op t perfecte moment maar k vertrouwde het niet helemaal want hij schommelde te snel, ik had ze verkocht en 10 min later weer verkocht omdat ze toch wel hard stegen en nu is die weer tt hard gedaald, je kijkt 2 sec weg boem euro minder

 3. Goeie video. Flinke dip en k** voor de mensen die in LUNA zitten / zaten.

 4. Denk je dat nfts zijn hype hebben verloren of denk je dat je nog steeds research moet doen en je bezig houden met nfts?

 5. Wat denk je zelf dat terra Luna gaat doen in de toekomst Djani?

 6. Goed dat je deze video maakt man, zelf hoop ik dat LUNA nog naar 1 gaat of btc nog verder dipt en LUNA naar 0.55 kan gaan. Dan ben ik van plan wat in te kopen!

 7. Is het geen pump en dump Luna hoe denk je over Luna over paar jaar word het nog wat

 8. Kan je een keer een video maken over solana nfts. Dat zou er voor zorgen dat wij zelf ook kunnen beginnen met nfts zonder hoge gas fees

 9. leuke video alsjeblieft, wat is de beste manier om cryptocurrency-investeringen te starten en goede winsten te maken. Ik doe mijn eigen onderzoek al een tijdje en ik weet nog steeds niet waar ik moet beginnen.,

 10. Ik vind je veel beter dan Cryptostasher, hij articuleert miss goed maar hypt zichzelf zo op en heeft een vip maar komt totaal niet professional over hij praat alleen maar over ik ik ik

 11. The whole secret of a successful life is to find out what is one's destiny to do, and then do it.

 12. Crypto brengt een andere revolutie in de wereldeconomie. Mensen die optimistische beleggers zijn, verdienen consistent…. Anderen zullen gewoon zitten en kijken!. Ik krijg elke twee weken $ 25.000 van het beste crypto-handelsplatform.

Reacties zijn gesloten.