De ergste ruzies ooit op de Nederlandse TV in 2023

laatste update: 10-2023


De ergste ruzies en pijnlijkste momenten ooit op de Nederlandse TV. Met fragmenten van onder andere Peter R. de Vries, Mart Smeets, Knevel en van den Brink, Mohammed Enait, Rita Verdonk, Rutger Castricum, Sven Kockelmann, Prem Radhakishun, Jort Kelder, Patricia Paay, Theo Maassen, Johan Derksen en Wilfred Genee.

Music: Bensound.com

30 gedachten over “De ergste ruzies ooit op de Nederlandse TV in 2023”

 1. raadvideo s … ..soms is de schreeuwer t eikeltje soms juist de intervieuwer …

 2. oké beetje teveel eikels in deze filmpjes eikels van allerlei alooi

 3. Waarom moet Prem nou weer een onschuldig kinderfeest verzieken? Stel dat de kindertjes om 20.00 uur nog wakker zijn en ze horen hetgeen wat Prem gezegd heeft in de uitzending. Wat dan? Prem moet niets verraden en de tradities in ons land niet zo beledigen.

 4. 1,1k mensen vinden blijkbaar ook dat de redactie van DWDD gedeeltelijk bestaat uit elitaire racisten

 5. Patricia van den Hoek ex Veilig Thuis nu CJG Rhenen stond bovenaan de piramide om namens Veilig Thuis in 2016 een 70 pagina's rapport te schrijven waarin ik als vadert totaal door de shredder ging. Zij schreef een rapport vol met valse aannames en niet onderbouwde stellingen en valse verklaringen.

  Ik zou de lijst met verantwoordelijken van JZ. hierin veel langer kunnen maken, maar laten we haar maar het middelpunt laten zijn. Mijn ervaring is dat deze mensen hun macht totaal misbruiken. Ze hebben zich geprofessionaliseerd in het kapotmaken van gezinnen, relaties en vooral kinderen. Ze gaan over lijken, en daarmee kunnen we deze mensen en organisatie demonisch noemen. Onterechte uithuisplaatsing, gecreëerde ouderverstoting, veel leugens en bedrog. ONZE KINDEREN WERDEN IN HET HUIS VAN EEN PEDOSEKSUEEL GEPLAATST (BEWIJSBAAR). Jeugdbescherming deed niets nadat ik het verleden van deze man aankaartte. Als ouder sta je met je rug tegen de muur en kunt totaal niets. Wat een leed wordt hier kinderen (voor de rest van hun leven beschadigd) en ouders aangedaan en hoe kan dit bestaan in Nederland?

 6. Nou bij die Prem krijg ik het wel even. Je kan iets hebben tegen een racistisch deel van onze traditie. Maar blijf van onze tradities af.

 7. Chantal Janzen….wat een schatje..😘🥰😍🤩.😀💪👍😊🇪🇦

 8. Liegen tegen je kinderen op zo’n jong leeftijd is f ziek. Sinterklaas bestaat niet kerstman bestaat ook niet. Die kinderen voelen zich helemaal verraden achteraf

 9. Theo, dit is beledigend, Theo je bied nu je excuses aan. Nee absoluut niet 🤣🤣

Reacties zijn gesloten.