De EFTELING bouwt een NIEUW HOTEL! in 2023

laatste update: 05-2023


De geruchten lijken toch echt waar te zijn. Er komt een nieuw hotel in de Efteling! Maar waar? En hoe ziet dat er dan uit? We weten nog niet veel maar wat we weten vertellen we natuurlijk in deze video! Verder zijn de eerste try outs voor Bäckerei Krümel, stappen we aan boord van Sindbad en is er eindelijk een ontwikkeling in het Lavenlaar! Je ziet dit en natuurlijk nog veel meer in de video van deze week!

————————————————————————————

#Efteling #NielsKooyman

Twitter:
Instagram:
Facebook:

www.efteling.com

————————————————————————————

0:00 Intro
0:53 Ruigrijk Efteling
1:52 Overzicht Ruigrijk Efteling
4:50 Ruigrijk Efteling
5:21 Fantasierijk Efteling
5:34 Overzicht Fantasierijk Efteling
9:40 Reizenrijk Efteling
10:57 Overzicht Reizenrijk Efteling
13:21 Reizenrijk Efteling
13:40 Marerijk Efteling
14:10 Overzicht Marerijk Efteling
15:47 Marerijk Efteling
16:39 Sprookjesbos Efteling
16:50 Overzicht Sprookjesbos Efteling
18:01 Sprookjesbos Efteling
18:48 Anderrijk Efteling
19:03 Overzicht Anderrijk Efteling
20:59 Anderrijk Efteling
21:48 Outro

————————————————————————————

Song: AGST – Life (Vlog No Copyright Music)
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link:

“Ennex – Fantasy” is under a copyright free license.
Music promoted by BreakingCopyright:

Song: Scumbag Marcus – Tropical Missions (Vlog No Copyright Music)
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link:

Song: Simon More – Happy Vibes (Vlog No Copyright Music)
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link:

Song: Hotham – The One
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Creative Commons – Attribution 3.0 Unported
Video Link:

Song: Markvard – Take Me Away
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Creative Commons – Attribution 3.0 Unported
Video Link:

Song: Vendredi – Beyond
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Creative Commons – Attribution 3.0 Unported
Video Link: 0

30 gedachten over “De EFTELING bouwt een NIEUW HOTEL! in 2023”

 1. Deze video is opgenomen voor de nieuwe ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen. Er zitten dus dingen in verwerkt die niet meer relevant zijn. Volgende week kom ik hier uitgebreid op terug!

 2. Ik vind het echt een goed plan van de Efteling om een nieuw hotel daar neer te zetten, en bedankt voor de video hé Niels!

 3. Die hotel is echt en fantastisch iedee met en eigen parkeerplaats en wat ziet het er fantastisch uit die bakkerrij krummel en wat heb je het weer fantastisch gedaan mij complimenten daar voor en nog iets wat super dat de efteling ook na jou luisterde over die spijker in de ton het lijkt zo wie wel of de efteling na jou video's kijkt en meteen met jou tips luistert dat iedee hebik namelijk kan in iedergeval niet wachten tot volgende week zondag 😊😊😊

 4. Er komen zoveel nieuwe dingen aan in de Efteling, kan er nauwelijks op wachten! Altijd blij dat je ons op de hoogte houd met alle veranderingen!

 5. Niels dit plan lag 10 jaar geleden ook al op de kaart, dit was niets nieuws dat ze de ingang wilde weghalen en er iets (soort mainstreeth van Disney) wilde maken :). Zelfs Lex Lemmens had t plan om de ingang zo te maken dat t een soort uitgaansplek moest worden.

 6. Hoi Niels😃

  SUPPER leuke vlog weer.
  Jij vertel de dingen zo spontaan.
  Dat maakt mij vrolijk.Ben weer op de hoogte van alle nieuwtjes 👍👍 fijne avond. Groetjes

 7. Dankzij jouw, blijf ik op de hoogte van de efteling. Ik ging ook altijd naar de efteling elk jaar. Maar door zenuw pijn lukt dat al lange tijd niet meer🥺ik mis de efeteling heel erg

 8. ik hoop niet dat het hotel de symetrie van de inkom gaat verpesten

 9. Ik moet zeggen ik werd niet warm van het idee van een vierde overnachtingsplek maar inmiddels ben ik er wel een stuk positiever op geworden. Zolang ze het maar in dezelfde stijl als het huis van de vijf zintuigen doen en natuurlijk heb ik veel liever dat er iets nieuws komt dan dat er een klassieke attractie verdwijnt.

 10. Ik ben zo benieuwd word vast heel vet zoals gewend van de Efteling zal er zeker een keer overnachten verder heb je er weer een mooie video van gemaakt ik zie echt vooruitgang en dat je er enorm veel tijd in steekt ga zo door ✨

 11. weer een fijne aflevering! Dank voor je wekelijkse updates!

 12. weer een mooi flimpje maar even over het nieuwe hotel gesproken te hebben het klopt dat er een nieuw vip hotel komt volgens Bart baan en zaterdag gaar Bakkrei krumel open

 13. Heb van de week je kanaal gevonden, hele leuke video’s. Heb nu heel wat terug te kijken, maar de weetjes van je laatste paar video’s waren al erg leuk om gisteren in de Efteling zelf te zien. En ik ben dus zo’n gek die met 3 graden in de piranha’s is gegaan 😀 KOUD. De winterweide was super mooi in het donker. 6 december ga ik weer, dan zeker even de nieuwe bakkerij uitproberen.

 14. Hoi Niels,
  Alweer een video vol met leuke updates. Een nieuw hotel op het dwarrelplein? Het zo best potenie kunnen hebben. Je hebt dan echt het idee in de Efteling te slapen. En wat zou het tof zijn dat die gasten dan ook in een pikdonker sprookjesbos mogen lopen….zou ik best eens willen . Ik heb het idee dat de Efteling een team heeft dat de diverse socials in de gaten houd. Ik hem ook al eens een vermelding gedaan van een defect, wat een paar dagen daarna ook opgelost was. Jij begint de dag met een rondje achtbanen, wat is je favoriete? De mijne vliegende Hollander. De Barron heb ik vreemd genoeg nog nooit gedaan……….
  De waterpartij op de Pardoes promenade, waar die stenen afbreken, ik heb gehoord dat die helemaal verdwijnen….maar of dat klopt? We zullen zien.
  Fijne nieuwe week gewenst, en heel graag weer tot volgende week.

 15. Hey Niels! Dat van dat hotel werd verteld door mij door een medewerker van het museum. Überhaupt echt een aanrader om eens met die man te kletsen!

 16. Weer een prachtige video! Ik moet wel weer melden dat de hoofdstukken niet zijn doorgekomen 😖…

  Voor de rest helemaal in orde 😉

 17. was een toffe video , heb zelf recent een abonnement aangeschaft , wie weet een keer samen achtbaan pakken , joris en de draak is toch wel me favoriete

 18. Hallo Niels weer een prachtige video en ja een hotel!! ik ben nu al benieuwd naar de tekening van het hotel het zal wel mooi aansluiten op de ingang van de vijf zintuigen.Ik heb weer genoten van je mooie verhalen over de Efteling ook ik zeg ga zo door!!! groetjes van Hans.

 19. Woww –een nieuw hotel op het Dwarrelplein?? 😃 Doet mij denken aan Disneyland hotel Parijs bij de ingang 🤗 Efteling next level!! Spannend, ben heel benieuwd! 🤩 Thanks voor de toffe update, Niels! 👍🏼

 20. Leuke video met veel informatie. De tussendoor shots zijn vrij kort en onrustig, maar voor de rest top!

 21. Jij moet er toch welke week wel paar keer komen om alles bij te houden.
  Of krijg je gewoon een bericht van Efteling wat ze hebben aangepast 😳

Reacties zijn gesloten.