De beurs kan FLINK gaan knallen dit jaar volgens dit onderzoek


Nog meer top content en aandelen tips: & ook handig te vinden via de mobiele app

Join onze toffe discord community vol met gepassioneerde beleggers:

TWITTER:

Dagelijks op INSTAGRAM:

Word nu lid –

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan (een gedeelte) van je inleg verliezen. Dit kanaal is 100% expertise-vrij & mag niet worden beschouwd als financieel advies.

9 gedachten over “De beurs kan FLINK gaan knallen dit jaar volgens dit onderzoek”

  1. Ik geloof er niks van, eerder een crash komende zomer. We staan weer all time high en money liquidity is aan het verdampen. Wie komende maanden gaat beleggen zal 20 tot 40% verliezen

  2. Wat denk je over aandelen in mijnbedrijven die veel lithium en koper in bezit hebben? Deze hebben, in mijn opinie, een groot groeipotentieel door de uitfasering van verbrandingsmotoren.

  3. Het gros van de mensheid zal nog minder vaardigheden ontwikkelen door al die gemakzuchtigheid. In tegenstelling tot computersystemen en algoritmes, kunnen wij mensen wel dezelfde fouten blijven maken. Onze grijze massa is nu al ingehaald door dit soort innovaties en zal alleen nog maar erger worden.

    De een ziet flinke euro's en de ander ziet kommer en kwel voor hele bevolkingsgroepen. Wat zal straks het gros van beroepsbevolking moeten ondernemen als al dit soort banen hen zijn ontnomen en zij niet de potentie hebben om nog waarde te kunnen toevoegen in een samenleving.

    Wellicht dat wij het niet meer mee gaan maken, maar de generaties die na ons komen staan voor veel grotere uitdagingen dan het opbouwen van 'vermogen'.

Reacties zijn gesloten.