De beste prijs voor Bitcoin, Ethereum en Algorand in ’22 week 25

laatste update: 05-2023


Een gloednieuwe video met daarin de dipprijzen van Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Algorand (ALGO) voor ’22 week 25!

0:00 Intro
00:45 Portfolio update
04:55 Dipprijzen Bitcoin
09:40 Dipprijzen Ethereum
11:20 Dipprijzen Algorand
12:40 Plaatsen van Bitcoin Limiet Order
13:33 Afsluiting

Leer hoe jij jouw portfolio snel en simpel kunt opbouwen (incl. voorbeeld met mijn portfolio):

Zie Koop de Dip portfolio:

Zie mijn inkoopstrategie:

——————- Koop crypto ——————-
Ben je nieuw in de wereld van Cryptocurrency en wil je weten waar je crypto kunt kopen?

Hieronder zie je twee links waarmee je direct kunt registreren en kunt starten met het beleggen in crypto. Ik beleg zelf ook met beide platformen. Binance biedt de grootste variatie in crypto. Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die minder munten aanbied maar qua gebruik makkelijker is.

Koop je favoriete crypto op één van onderstaande Exchanges:
🔷 Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste €1.000 aan kosten!)
🔶 Binance:

——————- Ontvang rente met Crypto ——————-

♦️ BLOCKFI (ontvang rente op je crypto): Ontvang tot $250 aan Bitcoin cadeau bij BlockFi (hoge rente tot 7%+ op jouw Crypto) via onderstaande link:

——————- Socials ——————-

📸 Instagram:
💻 Blog:

——————- Disclaimer ——————-
Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek mag worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

3 gedachten over “De beste prijs voor Bitcoin, Ethereum en Algorand in ’22 week 25”

 1. De nadenkende mens is er achter aan het komen dat investeren in crypto heel erg dom is wanneer miners ermee stoppen.
  Alleen bitcoin is een handelbare coin, de rest wordt in leven gehouden door miners.
  Het is waarschijnlijker dat vrijwel alle crypto coins totaal waardeloos gaan worden zodra de ethereum merge een feit is.(muv bitcoin)
  Zelfs monero, ravencoin en litecoin hebben zich nog steeds niet kunnen meten met bitcoin en doordat deze coins vrijwel niet gebruikt worden voor daadwerkelijke transacties zullen deze coins alleen maar minder miners aantrekken waardoor de waarde automatisch instort.
  We zullen het allemaal gaan zien binnenkort.
  Investeren in bitcoin is de enige mogelijkheid om in ieder geval wat winst te kunnen verwachten maar is niet aan te raden op dit moment.
  Als miner weet ik dat als miners massaal stoppen of overstappen op een andere munt, de waarde enorm instort, iedere keer weer.
  Deze keer echter valt ethereum weg waardoor de waarde ervan er niet langer meer toe doet en ethereum het eind van zijn leven in gaat. (het is geen bitcoin!)
  Kortom, investeer helemaal NIETS in crypto munten, ook omdat de biljonairs massaal de oorlog ertegen hebben verklaart. (incl. regeringen)
  Het is allemaal leuk en aardig geweest tot nu toe, maar de ellende in de wereld en koppige regeringen doen alle crypto munten de das om. (banken doen er alles aan om het kapot te krijgen door zelf de macht erover te grijpen!)
  Dus denk goed na voor je investeer.
  Mijn advies is : doe alleen aan mining en geen investering. (mining is daadwerkijk winstgevend zonder veel risico maar kan even duren voor je je investerings kosten terughebt)

 2. De factor beste prijs stelt eisen aan de flexibilisering van structurele riskante foutscenario's waarbij de synergie met de dipprijzenintegratie voorop staat.

 3. mooie video, wat is de beste manier om te beginnen met beleggen in cryptocurrency en goede winst te maken, ik doe mijn persoonlijke onderzoek nu al een tijdje en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen

Reacties zijn gesloten.