De beste beleggingsstrategie om zorgeloos te beleggen (geautomatiseerd)

laatste update: 10-2023


✅ Abonneer gratis op mijn YouTube kanaal en klik op de bel.
🏆 Op wachtlijst voor ons 1-op-1 traject:
🎓 Zelf je belastingdruk verlagen en pensioen + vermogen opbouwen (No Cure No Pay):

Vandaag heb ik het over mijn beleggingsstrategie. Met deze strategie is de kans op de lange termijn nagenoeg 0 om geld te verliezen en juist heel veel op te bouwen. Deze beleggingsmethode is heerlijk voor de drukke personen, want hij is te automatiseren. Laat geen geld liggen door naar een vermogensbeheerder te gaan of bij De Giro te gaan beleggen terwijl je het prima zelf kan met hogere rendementen, lagere kosten en met nog minder moeite ook.

👉🏼 Benoemde links in de video:
AFM:

📲 Volg mij op Instagram voor meer content: www.instagram.com/thijsverlangen

⏰ Timestamps
00:00 – Intro
00:22 – AFM artikel (waarom mensen stoppen met beleggen)
00:56 – vermogensbeheerders nooit doen (en ook niet De Giro)
01:52 – AFM artikel (waarom mensen stoppen met beleggen)
04:10 – Waarom je moet beleggen
05:26 – Rente-op-rente calculator
06:48 – Indexfondsenvergelijken.nl
13:15 – Alle drie de redenen om niet voor De Giro te gaan
14:00 – Outro

#vermogen #geautomatiseerd #geld #thijsverlangen #zorgeloos #beleggen

15 gedachten over “De beste beleggingsstrategie om zorgeloos te beleggen (geautomatiseerd)”

 1. Bedankt voor het delen van je kennis Thijs! Ik ben zelf sinds een paar jaar begonnen met pensioenbeleggen bij brand new day en daar is ook iets dat modelbeleggen heet (dat je ook voor “normaal” beleggen kunt gebruiken). Het offensief model heeft daar bijvoorbeeld nog een hedged/unhedged deel van het wereld index fonds en ik zie ook dat de totale mix daar iets anders is (77/12/11). Is er een makkelijke manier om zelf nu te vergelijken hoe ver kosten/eindbedrag verschillen met de informatie van de indexfondsenvergelijken website? Ik merk dat het toch wel lastig is om voor mezelf te bevestigen dat ik op de “goede” weg zit.

 2. kan je het geld eraf halen wanneer je maar wil bij het beleggen bij de bank?

 3. Dankjewel Thijs! Vraagje: ik wil beginnen met deze bellegging door 200 euro per maand te verdelen over de door jou genoemde funds. Echter moet je minimaal 50 euro inleggen bij rabobank om een order te plaatsen. Dat betekend dat als ik de verdeling wil gebruiken die jij gebruikt ik minimaal 555 euro moet investeren om het op deze manier maandelijks te doen. Is er een manier om wel met dit bedrag te beginnen waarbij ik wel dezelfde Fund verdeling gebruik?

 4. De Giro is nog duurder geworden want vanaf 15 mei zijn kernselectie ETFs niet maar gratis maar 1 euro per transactie

 5. Vraagje, je geeft aan dat de verdeling van je inleg kan verschillen elke dag. pas je dit maandelijks aan of is dit iets wat je vast laat staan voor een jaar b.v.b, en elk jaar update wanneer je je periodieke order aanpast? alvast bedankt voor de info en video!

 6. Suchen Sie nach einer Möglichkeit, Geld zu verdienen?🤗…. Investieren Sie in Kryptowährung oder Aktien, die ein gutes passives Einkommen darstellen. Sie erzielen innerhalb weniger Tage Gewinne, wenn Sie bei einem guten professionellen Händler investieren, da Kryptowährung und NFTs das Bankensystem überlisten werden Die nächste Zukunft dient als globales Fiat. Ich mache bereits über 85 % Gewinn aus meiner aktuellen Investition

 7. Super filmpje Thijs. Ik ben 2 jaar geleden begonnen met indexbeleggen bij Meesman, misschien wat een retorische vraag, maar zou jij nog adviseren om over te stappen naar mijn eigen bank (ING)? Of misschien Meesman downscalen en alsnog starten bij ING (ivm kosten). Ben van plan om 20 jaar vast te houden.

 8. Ha Thijs,

  Bedankt voor al je interessante content!

  Je praat over een inleg van bijvoorbeeld €500,- is dit privé ? Of vanuit je BV? Ik heb een dga salaris. En wil mijn inkomen zo laag mogelijk houden. Zou jij deze opschroeven om hiermee te te beleggen? Wat is slim?

 9. Beste thijs

  Ik heb een vraag aan u
  Hoe kijkt u naar de toekomstige huizenmarkt met de aankomende box 3 verandering
  Dat dat gaat tellen als je eigen vermogen
  Als dit in gaat in 2026
  Denkt u dan dat de huizenprijzen naar beneden gaan omdat er veel verkoop druk is en mensen die huisjesmelken gaan verhuizen naar een ander land?

  Ik ben opzoek naar een huis om tekopen
  Ik Ben 21 jaar en zit opzich goed bij mijn ouders dus wachten tot 2026 zou geen probleem zijn
  Alvast bedankt

  Met vriendelijk groet
  Jim van den oever

 10. Beste thijs!
  Bedankt voor de interessante video maar hoe zit het voor belgen want in belgie betaal je wel dividend belastingen? Is dit dan nog steeds een goede manier momenteel doe ik het via degiro en zit in de VWCE omdat deze zijn dividenden herbelegt en daardoor geen belasting er op betaal.
  Is bij deze etf dan ook dividendlekage van toepassing of niet?

 11. beste thijs hoe kun je het besten starten ik ben 42 en wil graag nog wat opbouwen

 12. Bedankt voor het delen van je super kennis Thijs.

  Ik heb al 2 jaar belegd bij DEGIRO nu ik deze video zie wil ik dit bij de rabobank gaan doen.
  Zal ik bij de giro alles verkopen of zal ik dit laten staan?

 13. Thijs, enorm bedankt voor de kennis die je deelt. Bij de Rabobank keren ze dividend uit en deze moet je dan zelf weer herbeleggen, betaal je hier dan belasting over? Want anders open ik een zelf beleggen account bij een andere bank die wel de dividend automatisch herbelegd. Bedankt alvast!

Reacties zijn gesloten.