De 16 favoriete aandelen van KBC Securities voor 2023

laatste update: 03-2023


Beursjaar 2022 was op z’n minst tumultueus te noemen. De impact van het conflict in Oekraïne, de energiecrisis et de galopperende inflatie zorgden voor heel wat bewegingen op de Beurs. Maar beleggen blijft nog steeds de beste verdediging om op lange termijn geen koopkracht te verliezen. Waarin moet je dan beleggen? De analisten van KBC Securities presenteren hun aandelenselectie voor 2023.
Een koersdoel of een advies raadplegen? Log in op de Bolero-platform of word vandaag nog gratis klant op www.bolero.be!

2 gedachten over “De 16 favoriete aandelen van KBC Securities voor 2023”

  1. Geweldige video en enkele leuke tips, en ik heb veel van je geleerd, maar ik laat deze bearish periode me niet meer storen, omdat ik een professionele aandelen- en crytpocurrency-handelaar mijn handel heb laten afhandelen en ik heb meer dan $ 33605 verdiend met handelen met IRENE STEFANO in een paar weken is dit een van de beste manieren om een back-up van uw vermogen te maken en extra inkomsten te genereren.

Reacties zijn gesloten.