De 10 beste AANDELEN voor 2023

laatste update: 02-2023


Wil jij in 2023 ook jouw portfolio verder laten groeien, maar weet jij niet waarin jij wilt beleggen? doormiddel van deze 10 aandelen kan jij jouw portfolio verder laten groeien.

Alle aandelen zijn beschikbaar bij DEGIRO via onderstaande link:
💰 Begin met beleggen bij DEGIRO:

🤑Meld je aan bij WoolSocks en begin meteen met besparen:
🚀Gratis aandeel bij Trading 212:
💸 Crypto kopen via Coinmerce:

Toegang tot de Discord Server:

Krijg je niet genoeg van aandelen en ben je op zoek naar nog meer informatie over investeren in 2022?
Open dan deze beschrijving en zet jezelf op weg naar financiële vrijheid!

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over investeren in aandelen en beleggingen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Ben je meer geïnteresseerd in beleggen in Crypto en ben je op zoek naar een website waar je goedkoop en snel Crypto kan kopen? Doe dat bij Coinmerce via onderstaande link:

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Timestamps:
00:00 intro
00:56 CROX
04:47 MSFT
07:03 INMD
10:12 V
12:34 GOOG
16:03 MPWR
17:28 UI
19:09 DECK
20:41 INTU
21:58 EPAM

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief bezig met aandelen kopen en verkopen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “Welke aandelen kopen voor je DEGIRO portfolio?”, “Wat is de beste EFT 2022 en beste Broker 2022?“ en “Hoe start je met beleggen in Nederland?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen via DEGIRO.
Daarnaast deel ik met jullie ook mijn beste tips & tricks voor investeren in aandelen voor beginners en de beste ETF voor beginners!

Hoe moet je beleggen aandelen is een vraag dat ik vaak krijg. En nog specifieker, in welke aandelen beleggen 2022? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelen portfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2022? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

Wil je op de hoogte blijven van al mijn nieuwste video’s en uploads? Abonneer je dan zeker via deze link:

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

7 gedachten over “De 10 beste AANDELEN voor 2023”

 1. Leuke en interessante video! Zelf denk ik dat AliBaba het heel goed kan gaan doen in 2023 als het wat rustiger wordt/blijft in China.

 2. Mijn favoriete aandelen voor 2023/2024
  1. Microsoft
  2. Apple
  3. Alphabet (Google)
  4. Amazon
  5. Costco
  6. Texas Roadhouse
  7. Caterpillar
  8. Texas instruments
  9. Cisco
  10. Home Depot

 3. Duidelijke video! Hoe kom jij aan die overzichten met de PE ratio etc? stel je deze zelf samen vanuit DeGiro? of kan je die zo ergens vinden?

 4. Opnieuw een heel interessante video ! Maar al deze aandelen zijn wel duur ! kan je ook eens een video maken over minder prijzige aandelen voor 2023 , gegroet .

 5. Hey man, ik zie veel op internet voorbij komen investeren in een etf voor lange termijn zoals s&p500 maar is dit wel zo realistisch ? Zoja in welke etf’s zou je voor de lange termijn kunnen investeren?

Reacties zijn gesloten.