DCA Maandag – dividend aandelen kopen (NN Group, Verizon, 3M)

laatste update: 03-2023


Een inkijkje in hoe ik mijn maandag invul qua investeren. Ik scan de prijzen van de dag, voer orders in, werk het bij in mijn sheet en klaar. Als ik hier discipline in hou, word ik vanzelf op een dag financieel vrij.

Volg mijn dividend-portfolio:

Volg mijn twitter:

#fire #aandelen #investeren #dividend #bux #passiefinkomen #nngroup #verizon #3m #dca

11 gedachten over “DCA Maandag – dividend aandelen kopen (NN Group, Verizon, 3M)”

  1. Waarom dca je wekelijks en niet 1x per maand? Kun je ook een keer een video maken hoe jij deze aandelen hebt gewaardeerd?

  2. Hey paul lekker bezig ! Vraagje kan je van het aandeel home depot een review geven. Wat vind jij van het waarde van het bedrijf. Ik heb mijn huiswerk gedaan en naar mijn mening een interessante divident aandeel. Wat vind jij ?

  3. hee Paul, leuke en interessante filmpjes. vooral zo door gaan. Zou het voor jou ook niet interessant zijn om aandelen te kopen die een maandelijks dividend uitbetalen, of is dit te risico vol? ( zijn vaak REIT's dus minder 'betrouwbaar' dan dividend Kings ).

  4. Hoi Paul, ik volg je al een tijdje met veel interesse. Mede door jouw video's ben ik op weg geholpen in de dividend groeiaandelen. Blijf zo doorgaan!

    Is het een idee om een Telegram of Discord groep op te zetten? Hierin kunnen we informatie delen en van elkaar leren.

  5. Altijd leuk om iemand anders zijn strategie te zien. Keep it up!

  6. Houd er wel rekening mee dat BUX geen bankvergunning heeft en dus ook niet valt onder het depositogarantiestelsel als ze failliet gaan. Alleen je cash op de rekening valt onder ABN AMRO Clearing, dat deel dus wel. Zou hier toch even naar kijken, de aandelen zitten wel in een stichting zeggen ze, maar dat kan altijd anders zijn als ze daadwerkelijk omvallen.

  7. Ben vandaag ook weer eens ingestapt in 3M. Eur/usd ligt gunstiger en de prijs staat weer op de $115.

  8. 3M is hét bedrijf om te bezitten, wanneer alle rotzooi in de wereld voorbij is, ik ga vanaf nu ook 3M aanschaffen 👌

Reacties zijn gesloten.