DCA Dinsdag – ASR (€200 dividend per jaar) in 2023

laatste update: 10-2023


Vandaag wederom een DCA Dinsdag, en ik wilde vandaag graag mijn doel met ASR aftikken. Het is gelukt, ik heb nu genoeg aandelen van ASR, om €200 per jaar aan dividendinkomen te mogen verwachten.

Volg mijn dividend portfolio:

Volg mijn Twitter:

#fire #dividend #passiefinkomen #investeren #aandelen

20 gedachten over “DCA Dinsdag – ASR (€200 dividend per jaar) in 2023”

 1. Hey Paul, gefeliciteerd met behalen van je ASR doel🎉 Ik heb vandaag niet gekocht, beurs flink gestegen. Wie weet veranderd het binnenkort met de kwartaalcijfers van Microsoft & Google

 2. Gewoon weer NN en m’n maandelijks budget om te investeren wederom verhoogd. Nu 475 per maand.

 3. Bedankt voor de update. Even rustig kijken vanuit zuid Europa 😊

 4. Dank weer voor de update, Paul! Leuk om je reis naar financiële onafhankelijkheid te volgen. Heb je ooit ook overwogen om dividend / dividend groei ETF's in je portefeuille op te nemen? Of ga je dit mogelijk nog doen in de toekomst? Denk bijv. aan de GGRW (WisdomTree) / FGQI (Fidelity) of een TDIV / VHYL. Wat zijn je overwegingen om het tot op heden (nog) niet te doen?

 5. Hey Paul, heb je ooit RIO Tinto overwogen? Groet Luke en Timo

 6. Leuke video weer maar kijk jij altijd naar €100 euro bruto of netto dividend? Wanneer is een doel behaald netto of bruto. Groetjes!

 7. Leuke filmpjes, ik volg ze! Ik kom toch uit één onderwerp niet helemaal… Hoop dat jij het kan uitleggen, want kom er niet helemaal uit. Wat is het precieze verschil tussen dividend groei en dividend yield? Ik zou zelf in groei willen inzetten, en voor de zekerheid in ETF"s. Maar nu zie ik dat bij de VanGuard Appreciation (wat dividend groei moet zijn) en bij de VanGuard High Dividend Yield (wat high yield moet zijn) best veel overlap is tussen welke holdings zij hebben… (bv. Johnson & Johnson). Het is toch óf een dividend groei (bv. ASML) óf een dividend yield (bv. Shell)?

 8. Leuke update weer! ASR ook al een paar keer aan willen kopen, maar toch telkens voor wat anders gegaan 😁

 9. Super interessante video, ben door jou begonnen met dividend aandelen. 3x raden wat ik als eerst heb gekocht…. NN Group😊😂

 10. Zou je misschien een keer de manier willen laten zien hoe jij op de prijs komt waaronder je een aandeel het liefst wil kopen , top video weer !

 11. Als ik even alleen met ASR reken die keert meeste dividend uit van je aandelen denk ik dan moet er meer dan 600.000 euro in je portefeuille zitten om je doel te halen.
  Heel benieuwd naar de ontwikkelingen. Thx voor alle info

 12. Voor je REIT portfolio AMT: American tower😉 leuk om naar te kijken

 13. Lekker bezig Paul!
  Zou je ook iets kunnen vertellen over wat je naast YouTube doet? Werk je nog? Hoe kom je aan het inkomen om wekelijks te DCA'en?

 14. Ik moet mij echt gaan voorbereiden op volgend jaar juli want deze maand is echt bedroevend wat betreft dividend. Slechtste maand van het jaar. Meeste dividend komt uit REITS die maandelijks betalen…. rest zijn wat aandelen die ik ooit gekocht heb op wat onderwadering en wat lang zijn blijven hangen en toevallig dividend betalen. Maar dit ging echt om dubbeltjes😂… Even kijken of we wat moois kunnen vinden voor de maand juli en daar ff komende maanden wat meer op kunnen inschalen.

 15. Ik schrok van de volatiliteit deze week. Een dag voor exdivi van Agree Realty ging het aandeel ineens van 69 naar 66 binnen een paar uur.

 16. Hoi Paul. Leuke video’s, heb je er echter wel over nagedacht dat op een gegeven moment je vermogensbelasting moet betalen, wat betaalt moet worden vanuit je dividend? Mijn vraag aan jou is daarom; is leven van dividend wel realistisch in Nederland?

 17. Al eens gekeken naar opties voor je aandelen als je snel inkomen wilt?

Reacties zijn gesloten.