Daytraden | Vermijd Deze 5 Veelvoorkomende Fouten En Vergroot Je Succes! in 2023

laatste update: 12-2023


Daytraden | Vermijd Deze 5 Veelvoorkomende Fouten En Vergroot Je Succes!

In deze video gaan Berry en Vincent het hebben over 5 veel voorkomende fouten bij het daytraden en hoe je je succes kan vergroten door deze fouten niet te maken!

🔶 Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopenbij Bitvavo.
Iedereen die zich bij Bitvavo aanmeldt en het KYC-proces voltooit, ontvangt via deze link een welkomstbonus van €10!

➡️

🔶Maximaal profiteren van de markt door te traden tegenover verschillende BTC en USDT pairings? Wij gebruiken hier al jaren het platform van Bybit voor.

➡️

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Blackrock #Etf #Doopiecash

30 gedachten over “Daytraden | Vermijd Deze 5 Veelvoorkomende Fouten En Vergroot Je Succes! in 2023”

 1. Goeie aanvulling op topic 1 is werk hard. Wees een sterke schakel op je werk. Hierdoor bouw je kredits op en gaat je chef niet zo zeiken als je op je telefoon zit. Daardoor kan ik op me werk gewoon de markten scannen en trades managen die ik anders gemist zou hebben 💪

 2. Thnx mannen. Weer een waardevolle. Nagenoeg alle fouten gemaakt (en af en toe nog steeds) die jullie schetsen. Mijn grootste manko is geduld om een trade te plaatsen. Gaat elke keer weer een beetje beter.

 3. Zo herkenbaar! Thanx
  Je niet rijker rekenen , op tijd de winst nemen. Allemaal leer momenten.

 4. Ik doe het eigenlijk best goed, maar soms nog een loss te groot, die het rendement van de andere wegvaagd. Ben nog aan het finetunen dus.

 5. Bedankt voor de video. Het zijn voor mij allemaal herkenbare punten. Mijn grootste fout is dat ik soms te graag en te snel in positie wil komen. Vaak is de setup of zijn de conformaties niet goed en omdat ik te graag wil zie ik de belangrijkste dingen niet.

 6. Grappig dat jullie het hadden over mensen die veel nadenken. Ik denk van nature ook overal heel veel over na. Merk bij mij ook dat de trades alleen maar slechter worden naarmate ik er langer over nadenk

 7. fijne video mannen, liefst meer van daytraden/scalpen denk dat dat momenteel het meest gedaan word door mensen

 8. Wederom toffe video mannen. Steek elke keer weer wat op. De kracht van herhaling!!!

 9. Een fout waar ik in het eerste half jaar veel mee te maken had, is het plaatsen van te veel orders op verschillende munten. En nu gebeurt het nog wel eens dat wanneer ik een positie inneem en zie dat de prijs dicht bij mijn stop loss komt, ik er weer uitstap vanwege twijfel aan mijn plan.

 10. Hebben jullie een filmpje waar jullie termen als breakout en allerlei dingen uitleggen?

 11. Bedankt mannen! Deze video ga ik gebruiken als daily reminder!

 12. Top video, precies wat je soms ff moet horen: “ maak het niet te moeilijk voor jezelf “. Doe ik vaak zat 😅

 13. Meer van dit gasten aub! Reden hiervoor? Omdat we met zen alle zoveel kunnen leren van veelgemaakte fouten! Echt heel veel inzichten krijg je hierdoor (op een compleet andere manier)! Thanks Berry & Vincent!

 14. Ten eerste, zeer waardevolle video weer. Jullie spreken vaker over "dit prijspunt is al getest'. Zouden jullie een keer een video willen maken over wat jullie hier precies mee bedoelen? Bedankt voor de content mannen!

 15. Mooi dat jullie "Leerling Vincent" zo ver gevorderd is dat hij nu zo makkelijk en duidelijk alles haarfijn kan uitleggen. Goed werk heren van DoopieCash !!!

 16. Zo veel gelul op t internet over traden, maar dit is integer en dus waar..

 17. mijn fout is teveel van mijn geld in een stijgende crypto te stampen en te lang wachten om te verkopen

Reacties zijn gesloten.