‘Dat betekent wel dat een bullmarkt mogelijk dichtbij is’ | Willem Middelkoop | Bitcoin Amsterdam in 2023

laatste update: 12-2023


Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:
—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “‘Dat betekent wel dat een bullmarkt mogelijk dichtbij is’ | Willem Middelkoop | Bitcoin Amsterdam in 2023”

  1. Wat is de beste manier om geld te verdienen met het handelen in cryptocurrency?

  2. Bullmarkt misschien in 2024, is maar een gok maar als ik naar de andere markten kijk en het wereldnieuws dan zou btc voor het einde van het jaar wel es onder de 10k kunnen gaan, wie weet zelfs onder de 5k

  3. Een mondiale schuldsanering houdt in dat bijna iedereen alles of bijna alles kwijt raakt. Pensioenen, spaartegoeden, beleggingen, kapitaalverzekeringen etc. etc. Buiten dat ernstige oproer en geweld naar aanleiding van dat en zelfs hongersnood. Ernstige teruggang van onze welvaart en bijvoorbeeld ook medische zorg. Chaos en burgeroorlog. En wij hebben het allemaal aan onzelf te danken.

  4. Willem heeft het over de legere zaal. Niet raar als je de belachelijke prijzen voor de toegangskaarten ziet. Mij niet gezien met zulke prijzen. Hoe wil men mensen enthousiasmeren voor bitcoin als men het voor Jan modaal onmogelijk maakt kaarten te kopen voor zulke prijzen? 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️. Ik zeg dikke gemiste kans voor de organisatie. Vooral zo doorgaan jongens, dan heb je volgend jaar nog legere zalen. Leve youtube. Is tenminste gratis

  5. Jammer dat Willen niet benoemt dat de CBDC een gevaarlijk iets is voor de privacy van de mensen. Het wordt nu vergeleken in de video met de reguliere euro waarmee we nu betalen met je bankpas maar er is wel dergelijk verschil met de programmeerbare cbdc waarmee ze er voor kunnen zorgen waar jij je geld aan uit geeft etc.

Reacties zijn gesloten.