8 gedachten over “Dag 10 – 12 mental breakdown en alleen lopen in 2023”

  1. Leuk weer ing! Echt super mooi om jou zo te volgen. En ik moet zeggen dat het eten er nog best smakelijk uitziet!

  2. Grote hoed af voor je! Wat een eerlijke impressie van je avontuur. Wat een kracht! Heel graag tot de volgende video! Groetjes tante Ria

  3. Zo je kwetsbaarheid laten zien en juist daardoor zo sterk!
    En natuurlijk ook echt prachtige, ruige natuur.

  4. Lieve Ing, Tim en Eveline hier. Superstoer dat je nu zo alleen je plan trekt. En superlogisch dat je momenten van heimwee hebt, mooi ook dat je dat durft te laten zien. Dikke knuffel!

  5. Hey! Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden om jou zo te volgen! Omdat ik je ken is het extra leuk natuurlijk, en omdat ik stiekem denk ‘damn, you rock girl! (iets jaloers mss :p), maar meestal vind ik dit soort dingen kijken altijd ‘onnuttige tijdverdrijf’ haha. Ik kijk iedere dag of er een update is en ben inmiddels geabonneerd op je (mijn eerste ‘abonnement’ hier 😅). Nog kleine tip; je kijkt naar jezelf terwijl je filmt, klopt dat? Als je in de camera kijkt kun je ons nog meer meenemen in je verhaal als een echte vlogger 😃

  6. Ik word echt blij als er weer een filmpje is 🥰 mooi dat je zo authentiek bent ook op film!!

Reacties zijn gesloten.