CVS, Estee lauder, Canada Goose en anderen

laatste update: 12-2022


Bekijk de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

CVS (CVS) – CVS won 1,9% in de pre-market na het rapporteren van beter dan verwachte inkomsten en winst voor het laatste kwartaal. Het bedrijf verhoogde ook zijn aangepaste vooruitzichten voor het hele jaar. De vooruitzichten zijn exclusief kosten in verband met een zojuist aangekondigde schikking van 5 miljard dollar voor opioïdengeschillen.

Estée Lauder (EL) – De aandelen van de cosmeticafabrikant daalden met 11,5% in premarket-handel nadat het bedrijf zwakker dan verwachte vooruitzichten had afgegeven, met hogere kosten, een sterkere Amerikaanse dollar en Covid-lockdowns in China. Estee Lauder rapporteerde beter dan verwachte resultaten over het laatste kwartaal.

Canadese gans (GOOS) – Het bovenkledingbedrijf verlaagde zijn omzetprognose voor het hele jaar, wat leidde tot een daling van 2,4% voor de markt in zijn aandelen. Canada Goose ziet Covid-beperkingen in China wegen op de verkoop.

Paramount Global (PARA) – De aandelen van het mediabedrijf daalden met 8,5% in de premarket nadat de top- en bottomline voor het laatste kwartaal misliepen.

Tupperware (TUP) – De maker van huishoudelijke opslagproducten zei dat hij mogelijk niet in staat zal zijn om te voldoen aan de convenanten in zijn kredietovereenkomsten, en die kwestie roept twijfels op over het vermogen om door te gaan als een continuïteit. Het aandeel kelderde 36% in pre-market actie.

Cheesecake fabriek (CAKE) – Aandelen Cheesecake Factory verloren 3,3% in de premarket nadat de restaurantketen een onverwacht kwartaalverlies rapporteerde. Cheesecake Factory wees op hogere kosten, met name voor nutsvoorzieningen en gebouwonderhoud.

Levent (LTHM) – Livent verloor 4,7% in premarket-handel nadat de lithiumproducent zijn verkoop- en winstprognose voor het hele jaar verlaagde. Het bedrijf zei dat inflatie en andere economische factoren de productie van het metaal dat in accu’s van elektrische voertuigen wordt gebruikt, belemmeren.

Match groep (MTCH) – Match Group-aandelen stegen met 14,7% in premarket-handel nadat de datingservice-operator beter dan verwachte kwartaalinkomsten rapporteerde, aangedreven door een toename van betaalde abonnementen voor zijn Tinder-service.

Mondelez (MDLZ) – Mondelez won 3,3% in de premarket nadat de maker van Oreos, Sour Patch Kids en andere snacks zijn vooruitzichten voor het hele jaar had verhoogd. Het bedrijf heeft geprofiteerd van prijsstijgingen die de vraag naar zijn producten niet schaden.

Rogers Corp. (ROG) – Rogers stortte 40,8% in premarket-actie na DuPont (DD) beëindigde zijn buy-outovereenkomst van $ 5,2 miljard voor de maker van technische materialen. De deal werd beëindigd omdat de partijen in China niet de nodige wettelijke goedkeuringen konden krijgen. DuPont won 3,6%.

Caesars Entertainment (CZR) – De aandelen van Caesars stegen met 6,8% in premarket-handel nadat de resortexploitant in het laatste kwartaal de schattingen van analisten voor zowel de top- als de bottom-line overtrof. Caesars zei ook dat zijn digitale gokactiviteiten winstgevend werden op een aangepaste basis voor het kwartaal, 12 maanden voor het doel van het bedrijf.

Plaats een reactie