CRYPTOCURRENCY WINST BEREKENEN IN BITCOIN

laatste update: 05-2022


In mijn video maak ik gebruik van de Binance Exchange:

BTC winst berekenen

🎴 ABONNEER OP MIJN KANAAL
»

💵 SUPPORT MIJ
BTC – 12d7TB4SMwG9RzDQcnHFNDDkcyZEWasHhU
ETH – 0x688c06b9998e800e848988e9d6c363592bc85820

Groeten, Coen Olde Bijvank

van CoinGids.nl – 0630090582

Disclaimer: ik ben geen financieel adviseur of cryptocurrency expert. Ik help vooral mensen die willen beginnen met cryptovaluta en wat daar allemaal bij komt kijken. Investeren of handelen in cryptomunten is op eigen risico.

6 gedachten over “CRYPTOCURRENCY WINST BEREKENEN IN BITCOIN”

  1. 👌🏼 juist! Het kan eigenlijk allebij maar ik ben het ook meer met jou manier eens. Als je bitcoin op lang termijn ziet groeien moet je altcoins altijd vergelijken met bitcoin. Zo niet. Hou het dan gewoon bij het traden van btc/usd. Maar Coen… Gewoon uit interesse… Welke coins bezit jij op het moment voor winst op lang termijn?

  2. Je hebt helemaal gelijk, deze video was niet eens nodig. Ze doen dat alleen omdat mensen altijd winst in dollars of euros willen visualiseren.

  3. Ben het helemaal met je eens, maar met je daytrades, voor hoeveel % OF voor hoeveel btc wist ga je dan? Altijd een vast verkoop order na je aankoop? En denk / reken je ook de handelskosten (binancecoin)?

  4. hey coen, dit filmpje raakt kant nog wal en komt totaal niet overeen met wat wij bedoelen. het is een beetje jammer dat je ons niet benaderd hebt om hier samen wat over te vertellen of van gedachten te wisselen. Ons doel met dit filmpje was puur en alleen om te laten zien hoe wij onze portfolio zouden verdelen als we begonnen met $1000,- . en in ons antwoord op jou vraag hebben we letterlijk gezegt dat als je trade in de BTC pairings dat je dan kijkt naar satoshi.

  5. Goedendag Coen olde bijvank ,

    ik wil eerst even zeggen dat ik wel fan van je ben en van je video's. ik heb een belangrijke vraag dit is officieel me 2de dag dat ik echt zelfstandig aan het daytraden ben op Binance, alleen ik heb vandaag zonet op BNB/BTC all in getraded. ik had alles gekocht op 0.0043715 en de waarde staat nu op 0.0041838 wat kan ik het beste doen in zo'n situatie. ik zit te twijfelen om te wachten tot het weer gaat stijgen en verkopen op hoger dan ik het heb gekocht alleen de waarde staat nu ook negatief , wel veel volume , alleen ik weet niet hoe ik dit het beste kan aanpakken. ik hoop graag een reactie tegemoet

Reacties zijn gesloten.