Crypto Traden voor Beginners (€100 tot €10.000) 1 Minuut Scalping Strategie – HEIKIN ASHI

laatste update: 05-2022


Deze crypto trading strategie voor beginners is echt ongelofelijk goed. Met deze Heikin Ashi strategie (gebaseerd op een korte timeframe) kan jij als beginner eenvoudig winstgevend handelen. Ik laat je zien dat deze strategie werkt en hoe je hem uitvoert van A tot Z!

➤ Handel op de beste crypto exchange en ontvang bonussen tot over $3000:

➤ Bybit Tutorial:

➤ Bezoek onze website voor het premium abonnement:

➤ Bezoek hieronder Tradingview:

Bedankt voor het kijken!

#trading #strategie #bitcoin #beginners #heikinashi #scalping #crypto

30 gedachten over “Crypto Traden voor Beginners (€100 tot €10.000) 1 Minuut Scalping Strategie – HEIKIN ASHI”

 1. wauw!!! Beste video die ik ooit heb gezien.. je hebt dit zo duidelijk uitgelegd en fijn dat je het ook in de praktijk toepast. Nu heb ik wel een vraagje, stel dat ik dan met $50 dollar ga traden en hij hit mijn stoplos, ben ik dan die $50 helemaal kwijt?
  Nog een vraag: gebruik jij de 4uur chart of 1minuut?

 2. Super uitgelegd.
  Dus als ik het goed begrijp.
  Stel.
  Je inzet is €1000,-
  De prijs stijgt met 1%
  1% van €1000,- is €10 x leverage 2=€20,-
  Je kunt dus als de prijs met 1% stijgt €20,- verdienen terwijl je maar €10,- zou kunnen verliezen, klopt dit ?
  RRR is 2 dus als ik het goed begrijp dan maakt 1 trade 2 verloren trades goed.
  Als je 10x trade met deze waardes kun je €200,- verdienen.
  Met een slagingspercentage van 65% zou dat €130,- zijn, dit is inclusief je verlies toch ?
  Op zich oké natuurlijk.
  Mits je alle trades 5 dagen lang pakt.
  Zou je net als ik alleen zaterdag en zondag traden.
  Waar kom je dan op uit.
  Wanneer vinden de meeste succesvolle trades plaats.
  Ben benieuwd naar je antwoord.
  Keep up the good work.

 3. Mooie uitleg. Klein vraagje. Hoe krijg je als je op de 1 min chart trade zo snel een order geplaatst in Bybit om met die trade mee te kunnen gaan?

 4. Wat als de trend omhooggaat terwijl hij onder de 15 EMA. Maar de rode candel sluit onder de 9 EMA, en de RSI verteld overbought. Neem jij dan nogsteeds de trade?

 5. Hallo
  Vraagje

  Ik ga er van uit dat je market instapt .
  Daarnaast heb ik een vraag over je inleg stel ik heb 1000$ op het account stap je dan met je totale account grote in de trade ( aangezien je toch een stop los hebt) en je niet meer kan verliezen dan die 1% die je als stop los hanteert.
  Je kan bij bybit schuiven met procenten dus dan gewoon 100% ( gehele account ) market instappen en vervolgens de SL en TP handmatig invoeren ?
  Zoja ? Dan is de kans dat je account aannemelijk groeit zeer groot ? Mits de trades goed verlopen uiteraard

 6. ik heb een vraage ik trade all best wel een tijd maar stap jij elke keer in met market orders ik day trade meestal op de daily candel van voor gaande dag en dan pak ik alleen de grotere swings geeft wel meer rust maar ik vind dit wel meer actie eerlijk gezegd anders moet ik elke keer zo lang wachten tot mijn limit order word geraakt en gebruik je ook conditioneel orders dat je bv 50% sluit op die risk reward van 2 en die andere door laat lopen dit is volgens mij ook heel goed te doen met een traling stoplos om de hoogst haal bare winst te pakken

 7. Wat een geweldige uitleg!
  Ik ben de strategie nu aan het nalopen in de geschiedenis en dat ziet er veelbelovend uit! Ik zit nu nog bij Bitvavo, maar 0,25% fee over een winstmarge van 1-2% is natuurlijk niet tof. Ik zal eens kijken naar Bybit.

 8. Duidelijke video en vraagt inderdaad discipline. Ik was benieuwd of je elke keer met een market order in stapt en met een limit order eruit? Gebruik je ook een leverage?

 9. Yoman zoals gewoonlijk leerzame vidd🤙🏼🤙🏼, maar vraagje. Heb even andere vidd gekeke van de heikin ashi strategie en hun hadden de EMA op 4H chart met de lengte van 50, zou dit ook kunnen of raad jij alleen de 15min chart 100 aan

 10. Een top video dit! Duidelijke uitleg met duidelijke voorbeelden, extra herhalen van de strategie. Wat ik vooral heel fijn vind is dat je ook meerdere keren laat zien dat het ook fout gaat en niet alleen de winstgevende trades toont. Erg bedankt voor deze video, ik ga er zeker wat mee doen. En blijf vooral videos maken! Je hebt een abbonnee & een like erbij. Chapeau!

 11. Bedankt voor deze video, geeft een mooie strategie weer waardoor ik steeds meer inzicht krijg. Fijn dat je alles laat zien.

 12. Leerzame video, dankjewel! Vraagje: gebruik jij leverage voor deze strategie? Zo ja, hoeveel? En werkt deze strategie ook op de 3 of 5 minuten chart?

 13. kan je deze strategie live op bybitt toe passen? gewoon een korte video waar je een long/short positie inbrengt en uitvoerd?

 14. Super video, krijg alleen mijn EMA niet ingesteld op de timeframe 15m. EMA blijft ongewijzigd als ik instel op de 15m chart en dan weer terug ga naar de 1m chart. Doe ik iets verkeerd wellicht?

 15. je verdubbelt wel niet je geld he. je hebt maar een procent winst met deze strategie. Als je 50 euro inlegt krijg je mischien 50,50 euro terug. of met hoeveel leverage moet je werken om wel het dubbele te krijgen?

 16. Ik krijg in Bybit bij de EMA …naast Inputs. Style..niet het woord visibility………krijg geen time frame in beeld ,louter de woorden Length Source Offset ……..zit wel bij tradingview. Enig idee hoe ik dit moet instellen ?

Reacties zijn gesloten.