Crypto Staking – Maandelijks 100 euro Crypto Kopen in 2022

laatste update: 07-2022


In deze video kijken we naar een extra manier om geld te verdienen met cryptocurrencies: crypto staking. Wat het is, hoe het werkt en hoe je het kan activeren bespreek ik in deze video.

🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

In deze serie investeer ik maandelijks 100 euro in crypto. Hiermee wil ik kijken hoe mijn crypto portfolio zich ontwikkelt als ik gebruik maak van Dollar Cost Averaging. In deze methode leg je maandelijks hetzelfde bedrag in, ongeacht de koers, om zo op lange termijn toch een gemiddelde prijs te betalen.

Behalve het kopen van crypto, kijken we in deze video ook naar een andere manier om geld te verdienen met cryptocurrencies. Staking. Ik leg je uit hoe het werkt en hoe je het kan activeren. En waarom het mogelijk interessant is voor jou.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶Beleggertools – Analyseer, onderzoek en waardeer aandelen
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:29 Crypto staken
01;10 Wat is crypto staking?
07:12 Crypto Staking activeren
11:02 Crypto Portfolio

#beleggen #investeren #crypto

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

4 gedachten over “Crypto Staking – Maandelijks 100 euro Crypto Kopen in 2022”

  1. Block fi heeft hier 2 dagen geleden nog een boete van 100 miljoen voor gekregen. Mensen kunnen totaal niet inschatten hoeveel risico ze lopen met deze producten.

Reacties zijn gesloten.