Crypto staking aanzetten bij Bitvavo: Hoe werkt het?

laatste update: 05-2022


Serieus aan de slag met crypto? Volg dan de Crypto Masterclass en krijg nu 50% korting als je het via mijn link aanschaft:

In deze video heb ik het over cryptocurrency staking bij Bitvavo. Als eerst vertel ik wat cryptocurrency staking precies is en wat het verschil is tussen on chain staking bij Bitvavo en off chain staking bij Bitvavo.

Vervolgens neem ik je mee naar het startscherm van de Nederlandse broker/exchange en laat ik zien hoe jij staking aanzet en wat de staking rewards zijn van de verschillende cryptocurrency op Bitvavo. Hierbij zie je dat ik op mijn nieuwe Bitvavo account momenteel Bitcoin en Ethereum stake.

Verder laat ik nog zien waar jij jouw staking opbrengsten kunt vinden en hoeveel je jaarlijks ongeveer kunt verdienen met staking. Alle rewards worden uitgekeerd in de cryptomunt die jij staket.

Houd er wel rekening mee dat je deze video niet moet zien als een beleggins- /investeringsadvies. Ga jij zelf ook geld investeren in crypto? Zorg er dan altijd voor dat het geld is wat je bereid bent te verliezen.

Wil jij traden op Bybit? Check dan ook mijn exclusieve link:
r

1 gedachte over “Crypto staking aanzetten bij Bitvavo: Hoe werkt het?”

Reacties zijn gesloten.