CRYPTO SHORTEN | Geld Verdienen aan een Dalende Cryptocurrency Markt doe je zo! [Trading Tutorial]

laatste update: 09-2023


CRYPTO SHORTEN | Geld Verdienen aan een Dalende Cryptocurrency Markt doe je zo! [Trading Tutorial]

🥇 Bybit:
👉 Sign-up, Deposit and win rewards now!

👉 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
👉Gratis crypto training:
👉Crypto signalen:
👉Cryptonite Pro Indicator:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#crypto #traden #shorten

30 gedachten over “CRYPTO SHORTEN | Geld Verdienen aan een Dalende Cryptocurrency Markt doe je zo! [Trading Tutorial]”

 1. Wat is de beste manier om geld te verdienen met cryptohandel?

 2. Volg je al een tijdje volgende maand eindelijk m'n moneys bij elkaar om je crypto cursus te doen! Can't wait, corné met de moon ermeeee! 🚀🚀🚀🚀

 3. Corné, je hebt al eens een video review gemaakt over de hardware wallet 'ellipal'. Zou je hier ook eventueel een video tutorial over kunnen maken hoe het werkt van A to Z ?

 4. Hee corne, ik probeerde je trade over te nemen op bybit van shib. Maar dat doe die niet raar genoeg. Als ik koop voor 0.0097 kan ik me stop los niet instellen op 0.0091. Dan sta er dat ik winst heb op long😂. Heel appart. Jij enig idee wat het kan zijn?

 5. I work with Cannafarm Ltd. In just 5 months, I made a profit of +90%.

 6. Thank you for your research. I find your videos are well done. RIght now Im keeping an eye on Cannafarm ltd

 7. You definitely have my sub. This content is next level. For me cannafarm ltd was the turning point. Please keep doing what you do and keep being you, love it.

 8. Oh, I love you guys, the best market analysis! Seriously, why not mention Cannafarm Ltd?

 9. Im glad i got into cryptocurrency when I did because it’s been a turning point for me financially, been my best decision so far. Ive been making my personal research for a while now. For me it turns out that the best way to earn on crypto is cannafarm l

 10. Oh, I love you guys, the best market analysis! Seriously, why not mention Cannafarm Ltd?

 11. Cryptocurrency is volatile. Diversifying your portfolio is a sensible strategy. For example, I have deposits on Binance where I engage in trading, also staking on Kraken, investing in companies like Cannafarm Ltd, and I also participate in liquidity pools

 12. More and more companies are integrating cryptocurrency into their operations. Its actually interesting because it opens the door to investments. I would say its the new financial future. I recently started collaborating with Cannafarm Ltd, and it seems

 13. Are cryptocurrency and business incompatible? I think youre not keeping up with the news. While you thought it was impossible, some enthusiasts from Cannafarm Ltd integrated cryptocurrency into the production of medical cannabis. What do you say now?

 14. Wederom veel info en goed uitgelegd 👍 ik zag dat je die trade op Daily tf hebt gemaakt, dit kan waarschijnlijk ook op 15 min tf, maar dan wordt het een scalp genoemd zeker? Of ben ik mis?

 15. Thanks voor de uitleg Corné. Ik ben blij dat je dit zo goed uitlegt. Ga zo dooor 👌

 16. Thumbs up if you believe this video deserves a spot on the trending page!

 17. Dat is het mooie van traden 😎😎😎😎😎

 18. Leerzame video, thx!
  En hoe zit het met de kosten die hiervoor worden aangerekend? Ik vermoed dat ze dat geld niet tijdloos of gratis zullen uitlenen?

 19. Dank voor je uitleg, Corné! Vooralsnog zie ik mezelf meer als investeerder, maar dit is de moeite waar. Top!

 20. $ 7.000 wekelijkse winst. Onze Heer Jezus heeft mijn leven doen herleven! dank u mevrouw JENNY. Ik ben ook dankbaar

 21. Hey kan je een video maken over de nieuwe functie op ledger live Hoe je Ada kunt staken via ledger live

Reacties zijn gesloten.