Crypto partijen VS vechten terug! | ‘Bitcoin bodem is voorbij’ | Crypto nieuws vandaag | #817

laatste update: 03-2023


Vandaag geeft Jari een nieuwe update over de strijd die begonnen is tussen de financiële waakhonden en cryptopartijen in de VS. Deze partijen hebben aangegeven bereid zijn zichzelf te verdedigen in een rechtszaak. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:09 Update aanval VS op crypto
07:32 Morgen belangrijke CPI print
09:44 Bitcoin bodem is geweest volgens CEO Panthera Capital
13:01 Update BUSD
14:53 Koersanalyse
19:29 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Crypto partijen VS vechten terug! | ‘Bitcoin bodem is voorbij’ | Crypto nieuws vandaag | #817”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. PC had zeker de top ook precies goed getimed 😆🤣👎🏻 Als de aandelenmarkt verder gaat crashen (we zitten nog steeds in een crash, te samen met een huizenmarkt crash) dan gaat BTC en de hele cryptomarkt gewoon lekker mee na onder. Maar daar wil PC het natuurlijk niet over hebben 😆

  3. Hooi Jari leuk dat je er bij bent vandaag bedankt voor je prsentatie op het YT kanaal van BLOX 😀💯👋🙏mooi avond en tot snel groet !

  4. "The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away." _Anonymous

  5. "You measure the size of the accomplishment by the obstacles you had to overcome to reach your goals." _Booker T. Washington

  6. "No masterpiece was ever created by a lazy artist." _Anonymous

  7. "Success is walking from failure to failure with no loss of enthusiasm." _Winston Churchill

  8. Hahahah… Als je aangeklaagd kan worden dan ben je dus niet genoeg gedecentraliseerd. Bitcoin is echt decentraal. Crypto is DINO = Decentralized In Name Only. Nou zie je dat ETH zichzelf heeft gecastreerd door over te stappen naar PoS. Als de grootste validators van ETH verdwijnen dan komt het ETH netwerk op losse schroeven te staan.Vitalik zal staking withdraws uitstellen om een bankrun te voorkomen.

Reacties zijn gesloten.