Crypto Nieuws; The Rock, Oprah en crypto, MakerDAO, Grayscale en de SEC

laatste update: 10-2023


Vandaag een bomvolle aflevering met het laatste nieuws uit de crypto-wereld. Eerst duiken we in de recente rechtszaak tussen Grayscale en de SEC. Grayscale heeft gewonnen, maar wat betekent dit voor de toekomst van de Bitcoin ETF’s?

Wat hebben The Rock, Oprah en crypto gemeen? BitBoy Crypto Ben Armstrong is uit zijn eigen bedrijf gewerkt, aldus Ben zelf! Wat is er aan de hand? En de rechtbank in New York heeft Ethereum als een commodity betiteld. Wat betekent dit voor Uniswap en de crypto?

En MakerDAO’s MKR-token tart de dalende markt. En Elon’s X volgt Paypall in de betalingsrevolutie! Blijf kijken tot het einde en maak kans op een prijs ter waarde van 997 euro! Pak een kop koffie en laten we beginnen!

► Start nu voor 1 Euro:

► Join onze gratis Discord:

► De eerste €1000,- geen transactiekosten bij Bitvavo met deze link:

► Onze website: ​

► AllesOverCrypto Facebook:
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Handige video’s 📺
► Paypall PYUSD:

► Livestreams:

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−

Meer informatie? 🧐
Onze website 👉

−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
Disclaimer
De informatie in deze video is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Niets in deze video mag worden opgevat als financieel, juridisch of fiscaal advies. De inhoud van deze video zijn de meningen van de spreker en hij is geen gelicentieerde financiële adviseur of geregistreerde beleggingsadviseur. Het handelen in cryptocurrency’s brengt aanzienlijk risico op verlies met zich mee. De spreker garandeert geen enkel resultaat.
————————————————–