CRYPTO niet langer interessant? | Crypto portfolio (Okt. 2022)

laatste update: 12-2022


Sentiment onder crypto beleggers is al lange tijd slecht, dus is crypto nog interessant?
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)

In deze serie investeer ik maandelijks 100 euro in crypto. Hiermee wil ik kijken hoe mijn crypto portfolio zich ontwikkelt als ik gebruik maak van Dollar Cost Averaging. In deze methode leg je maandelijks hetzelfde bedrag in, ongeacht de koers, om zo op lange termijn toch een gemiddelde prijs te betalen.

In deze video kijken we terug naar de koersen van bitcoin en vergelijken we dit met de SP500. Welke verschillen en overeenkomsten zien we? Waarom is dit het geval? Maar we kijken ook naar het sentiment onder beleggers, want dat bepaald mede de koersen.

Uiteraard bekijken we ook mijn crypto portfolio en investeren we opnieuw 100 euro deze maand.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Crypto vs. aandelen
02:56 Sentiment
07:49 Crypto Portfolio
16:04 Conclusie

#beleggen #investeren #crypto

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

10 gedachten over “CRYPTO niet langer interessant? | Crypto portfolio (Okt. 2022)”

  1. Dankjewel voor de video! Vraag; ik heb ooit een keer een boek gelezen over blockchain, bitcoin en smart-contracts. Dat was in 2017. Ik vraag mij nog altijd af waar ik precies in investeer, bijvoorbeeld als ik via Coinbase 10 Cardano koop; wat koop ik dan precies? Het zijn dan geen aandelen van het bedrijf, maar 10 munten? Ik hoor vaak een vergelijking met goud, maar goud kun je gebruiken in coatings en juwelen. Dat is anders dan een digitale munt. Koop ik een valuta? Dat is dan geen asset. Als ik handel in crypto, waarin handel ik dan precies in? Note: ik zit zelf sinds 2017 niet in crypto, alleen maar ETF's/aandelen. Gr.

  2. Maar Ruud, waar hebben de mensen nu hun geld, aandelen zijn laag, goud is laag en crypto is erg laag. Maar als je cash hebt ontwaard je geld 10 tot 15 % per jaar.
    Crypto is toch geen luxe article, maar alleen om je bezit the beschermen + wat te verdienen ?

  3. Hoi Ruud, je maakt zoveel goede en verstandige video's. Vraag me echter af waarom je aandacht schenkt Crypto, oftewel "gebakken lucht", want meer is het niet. Verstandige mensen zoals jou zouden deze hype die zijn beste tijd gehad heeft volledig links moeten laten liggen.

  4. Goed kanaal maar stop met crypto want dit is niks en wordt niks. Je moet mensen geen lucht aansmeren. Over 10 jaar zal iedereen bitcoin vergeten zijn.

  5. Wat de meesten niet lijken te begrijpen: crypto en aandelen zijn juist interessant als het laag staat en juist niet als de rendementen al behaald zijn 😉

  6. Prima video👍Wat denk je van VeChain🤔Dit is m.i. één die niet kan ontbreken in je lijstje🤔🌷

Reacties zijn gesloten.