Crypto Koers Technische Analyse – KOOPSIGNALEN VOOR THETA, SNX, HBAR, WIN & MEER !!! (dit werkt)

laatste update: 03-2023


Vandaag behandel ik de technische analyse van elke coin die mijn abonnee’s me hebben verzocht in de reacties van mijn video’s. Hieronder vallen: WIN, FET, SNX, UTRUST, Nebulas, TEL, HBAR en THETA.

Wil je nou dat ik één van jouw coins analyseer? Geef deze video dan een duim omhoog, abonneer op het kanaal en laat het weten in de reacties hieronder!

00:00 Intro
02:08 WINK (WIN) Technische Analyse
05:46 Hedera Hashgraph (HBAR) Technische Analyse
08:49 UTRUST (UTK) Technische Analyse
11:15 Nebulas (NAS) Technische Analyse
14:40 Theta Token (THETA) Technische Analyse
17:06 Telcoin (TEL) Technische Analyse
20:08 Fetch.ai (FET) Technische Analyse
24:07 Synthetix (SNX) Technische Analyse
28:31 Tot Slot! 🙂

Telegram community:
Telegram breakout/instap signalen:
Instagram: @btcwinst
Twitter: @btcwinst
TikTok: @btcwinst

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur. Deze video is uitsluitend gemaakt voor entertainment doeleinden en weerspiegelt enkel mijn persoonlijke kijk op de financiële markt. Beleggen neemt risico met zich mee; het is altijd mogelijk een aanzienlijk deel van je inleg te verliezen. Doe vooral je eigen onderzoek alvorens te investeren.

13 gedachten over “Crypto Koers Technische Analyse – KOOPSIGNALEN VOOR THETA, SNX, HBAR, WIN & MEER !!! (dit werkt)”

 1. Weer een leuke en goede video met veel informatie 👌🏻🚀

 2. Samsung, Sony en ook google hebben een partnership met theta!

 3. Kun je nog een video over Holochain maken? Toekomst perspectief

 4. Bedankt voor de video over Nebulas. Die korte directe opmerking was van mij, excuses daarvoor… Ik heb me zelf ook verdiept in Nebulas en het lijkt inderdaad een leeg project. Geen activiteit. Raad ook iedereen af daarin te stappen.

  Utrust vind ik zelf een top crypto. Lijkt er sterk op dat er in april/mei een coinbase listing komt. Dus heeft veel potentie en zie het echt wel die 0,75 breken.

  Zelf ben ik nu aan het verdiepen in Power ledger, Aion en StormJ. Misschien projecten die je zou kunnen analyseren. Leuk om te zien hoe jij er naar kijkt. Ik verdiep mij meer in het project zelf dan dat ik technisch er heel goed naar kijk. Maar vind het voor de toekomst wel interessant om teleren.

  Bedankt voor het behandelen.

 5. Heb je ook iets van een discord, telegram, of Reddit groep?

 6. Investing in crypto now should be in every wise individuals list, in some months time you'll be ecstatic with the decision you made today.

 7. super leuk uitgelegd! zou je wel eens een keer een chart voor Unibright willen maken?bvd

Reacties zijn gesloten.