30 gedachten over “Crypto in kritieke zone – jouw NFT domein straks als inlog en digitaal ID met Unstoppable Domains in 2022”

 1. Koop en claim voor altijd jouw eigen NFT Domein voor nu én toekomstig gebruik hier: https://bit.ly/ERLUnstoppableDomains

  Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.100 bonus in Bitcoin
  👉 https://bit.ly/eenrijkerlevenBybit
  Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
  LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

  Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges door via deze link(s) een account aan te maken:
  👉Bitvavo: https://account.bitvavo.com/create?a=eenrijkerleven (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aankoop en/of verkoop)
  👉Binance: https://accounts.binance.com/en/register?ref=STZFKEX7 (10% ongoing korting op transactiekosten!)
  👉LiteBit: https://bit.ly/EenrijkerlevenLiteBit
  👉Crypto(.com) https://crypto.com/exch/g73xz5t9qt

 2. Goeie video weer 👍🏽.
  De nft, vond ik al in je vorige video interessant. Nu nog meer! Dikke merci voor de info.
  Want die hele gpdr-wet is dikke 🦌💩 want je privacy wordt beschermd in hoe zij het willen.
  Kan blackbox van je auto ook op de blockchain? 😜
  Wat je ook geknipt hebt, de kat komt er toch in voor 🤣

 3. Altijd prettig om te kijken lekker chill no stress. Zit in ADA. blijf stil zitten heb geld weggezet voor langeretijd dus kijken of ADA nog zakt om lekker bij te kopen zou lekker zijn 👌👌👌

 4. Weer een waanzinnige video. Ik blijf zitten en bedankt voor je info!🤘

 5. Verdikke mijn reactie is al weer weg. Nu moet YouTube er maar eens afblijven. Top video Rogier, ik zet in op cardano. En doe net als jij stable coins.

 6. thanks weer Rogier – top video! komt allemaal wel weer goed – web3 stopt niet. Kun je eens vertellen hoe jij de dip koopt? Wacht je totdat de koers flipt vanaf een support of eerder? goed weekend!

 7. Je vergeet te vermelden dat de kwesties Oekraïne ( inval Rusland) en Taiwan ( inval CCP-China. Gerucht: bij een invasie van CCP-China blaast Taiwan zijn chipfabriek op om te voorkomen dat deze in CCP handen valt) de komende tijd ook een grote invloed hebben op de prijs.

 8. Ik weet het niet hoe het zit met de rest, maar ik DCA naar beneden of mijn leven er vanaf hangt.

 9. mensen onthoudt dit goed! Bull markets make you money, bearmarkets make you rich. Buy when there is fear, sell when there is greed.

 10. Wederom een interessante video Rogier!
  Vraagje over het NFT domein: vastleggen van meerdere domeinnamen lijkt mij zinvol als je zakelijk en privé wil scheiden en je bedrijfsnaam veilig wil stellen. Maar als je als particulier met je volledige voor- en achternaam een domeinnaam registreert wat is dan de meerwaarde van het vastleggen van meerdere domeinen? Welk domein gaat straks de meest gangbare worden denk je, is dat .crypto, .bitcoin of .blockchain?

 11. Bedankt voor de alweer sterke analyse en 'HODL and keep up the spirit' advies 😉

 12. Super uitleg. Rustig blijven dat is het belangrijkste. Fijn om naar te luisteren.Bedankt weer.

 13. Leuke channel maar helaas puur over crypto en niet over aandelen :/

 14. Je bent goed hein Rogier. 👍
  Dank voor de pep en alle goede info
  Zet ook is een strategie voor komende 10 jaar dus voor wat oudere mensen
  Groetjes

 15. Ik heb deze vent een paar kritische mail gestuurd, maar het fatsoen heeft hij niet of mij terug te mailen.

 16. Een tijdje geleden heb ik al een NFT domein aangemaakt voor mijn wallet. Nu nog de echte utility vinden. Gas fees weerhouden me er nog van om actief in de space bezig zijn!
  Just buying the dips and HODL.

 17. Rogier, fijne vent, ik zou willen dat ik zo'n bos haar als jij op m'n kop had, ja pure jaloezie maar als je dan nog zo'n goeie bos hebt, neem je zo'n kapsel? Bro, het is 2022, dit kan echt niet meer. Bedankt voor de content. ❤ you

 18. Fijne uitleg . Effe een vraag ik zit nu tijdje bij het platform nexo voor een langetermijn maar ze hebben nu nieuwe functie (booster leverage) is dat interessant misschien dat je daar een kleine of korte uitleg van kan doen als daar meer interesse is van andere kijkers? Mvg nigel

 19. bedankt Rogier voor de NFT update, heb je enig idee waarom je naast .bitcoin etc. je ook een .x domein zou nemen?

 20. Mijn strategie is nooit verkopen met verlies omdat het geld was dat ik kon missen. Daarnaast DCA blijven doen en hopen dat volledige bitcoin binnen bereik komt! Lijd nu ook 50% verlies op mijn portfolio maar het zijn stevige projecten voor long term. Bijkopen is zeker een goede optie maar probeer wel een stop loss te hebben voor als het opnieuw zakt.

Reacties zijn gesloten.