Crypto gids crypto kwartier aflevering 1

laatste update: 11-2022


(

Websites & Sponsors:
➡️ Voordeligste Nederlandse exchange: ⬅️
➡️ Automatisch Cryptocurrency traden: ⬅️
➡️ Onze Crypto Gids: ⬅️
➡️ Meer Bitcoin Nieuws: ⬅️
➡️ Nog niet genoeg? Vind hier nog meer info: ⬅️

Over mezelf:
Hoi iedereen, mijn naam is Kimmy! Alweer ruim twee jaar geleden kwam ik in aanraking met Crypto tijdens een vakantie in Malta. Door mijn interesse en het doel om te investeren, ben ik mij in het onderwerp gaan verdiepen. Dit heeft ertoe geleid dat ik dagelijks artikelen schrijf voor onze website, up-to-date ben met de laatste marktontwikkelingen en uitleg geef over verschillende onderwerpen in de vorm van handleidingen.
Mijn trading laat ik automatisch lopen via Satoshi Bot. Verder handel ik op mijn favoriete Crypto Beurs Bitvavo, omdat het een voordelige Nederlandse broker is die eenvoudig is in gebruik met een goede app!

Welkom in de wondere wereld van Crypto, NFT’s en de Metaverse. Via dit YouTube kanaal wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste Crypto nieuws. Het Crypto universum ontwikkelt zich razendsnel dat je snel de prioriteiten uit het oog kunt verliezen. Via dit YouTube kanaal en de website, blijf jij op de hoogte van al het Bitcoin nieuws!

Wil je zelf ook investeren in Bitcoin? Neem dan zeker een kijkje bij Bitvavo, dit is mijn go-to platform om te investeren in Cryptocurrency. Je kan dan wel al Bitcoin kopen en verkopen maar de vraag van één miljoen is natuurlijk: “In welke Cryptomunt investeren 2022?” Met onze video’s proberen we jou meer inzicht en kennis te bieden zodat je dit zelf kunt analyseren en beslissen.

Verder bespreek ik ook NFT’s op dit kanaal. Ik hoor je al denken: “Wat is een NFT?”. Dit is de nieuwste hype in Crypto land waarbij NFT staat voor Non Fungible Token. We gaan dieper in op deze thema’s en wat de beste NFT projecten 2022 zijn in de toekomst!

Om af te sluiten nemen we ook nog de Metaverse mee. De Metaverse uitleg kan je terugvinden op onze website maar we gaan hier zeker op terugkomen in onze video’s aangezien dit wel eens één van de grootste revoluties kan worden van het Internet zoals we het nu kennen!

(HASHTAGS)