CRYPTO BOT: Is dit dan de beste cryptocurrency trading bot? [Gratis Trial] 😱

laatste update: 01-2023


🎁 Bitsgap 14 dagen gratis trial:

🎁 Gratis Crypto training:
🎁 Gratis crypto cadeautjes:
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Broker & Exchange die ik gebruik:

πŸ“ˆ Bitvavo: eerste €1.000 handelen kostenvrij:
πŸ“ˆ FTX: ontvang 5% korting op al je trades:
πŸ“ˆ Bybit met $1.600 bonus bij aanmelden:

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Crypto Beveiliging:

πŸ”’ Ledger Nano S/X:
πŸ”’ Bescherm jouw 24 keyphrases optimaal:

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Instagram:

⚑️

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Mijn apparatuur:

πŸ”₯ Monitor:
πŸ”₯ Laptop:
πŸ”₯ Vaste mic:
πŸ”₯ Losse mic:
πŸ”₯ Webcam:
πŸ”₯ Camera:
πŸ”₯ Toetsenbord:
πŸ”₯ Bureau:
πŸ”₯ Video editor:

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
Hey, CornΓ© hier!

Tof dat je een kijkje neemt op mijn kanaal. Op dit kanaal ga je werkelijk alles omtrent cryptocurrency vinden. Denk hierbij aan:

β€’ Lange termijn investeren in cryptocurrencies
β€’ Daytraden & swingtraden in cryptovaluta
β€’ Tutorials over hoe je crypto moet kopen
β€’ Reviews over bepaalde platforms en cryptocurrencies
β€’ Crypto nieuws

Kortom: alles wat je nodig hebt!

Vind je cryptocurrencies en geld verdienen leuk? Overweeg dan even om te abonneren, zodat je dit soort video’s nooit meer mist.

En oh ja, even liken waardeer ik altijd enorm!

#CRYPTOBOT #TRADING #BITSGAP

30 gedachten over “CRYPTO BOT: Is dit dan de beste cryptocurrency trading bot? [Gratis Trial] 😱”

 1. video over het resultaat willen we graag zien. Enige gedachte over SDAO?

 2. Gaaf! Zeker voor het BSC netwerk! Heb zelf ook enkele gesniped! Doe je ook video’s over BSC projects? Misschien Safemoon, Blockmonsters of Hkun?

 3. Gave video, graag nog een vervolg. Ik heb een trading bot gehad genaamd Atrad, met €150 de boot in gegaan. Vorige week hebben ze de stekker er uit getrokken, en weg centen.

 4. Leuk een video over tradingsbots.

  Misschien een video over bots app?
  (Nederlands bedrijf)

 5. Keer wat nieuws! Leuke video. Ik zou graag een video over vechain zien! Zie er zelf veel toekomst in. Ben benieuwd naar jouw kijk op dit project.

 6. Thats amazing, thank you for the information! Also can you make a video about the NFT game called Block Monsters? It's a new NFT game inspired by pokΓ©mon.

 7. Could you make a video on block monsters. Alot of people are talking about and theres alot of hype behing project

 8. Ik ben nieuw bij Bitcoin. Ik vind het moeilijk om deze strategieΓ«n goed te gebruiken.
  Waar kan ik een legitieme expert vinden die handelssignalen deelt.

 9. Vraagje Corne, benaderd jou team mensen om deel te nemen aan je cryptonite. Dit ivm dat ik ben gebeld door β€œjou team”

 10. Hey Corne, wat is dat met je homepage dat je gebruikt?

 11. Wat een slechte video…. Niet veel mee getest? Waarom upload je hem dan? Kijk even naar de videos van recon trader. Die weet tenminste wel hoe je kennis over brengt. doei

 12. Thanks you πŸ‘†πŸ‘† for saving me from hands of frauds, I’m really grateful I will continue to tell my family and people about you..

 13. Thanks you πŸ‘†πŸ‘† for saving me from hands of frauds, I’m really grateful I will continue to tell my family and people about you..

 14. nice trick that bot! very good to know, thanks! Try to make a video about blockmonsters in your lenguage to see how many people we can reach!! thanks again man!

 15. toffe video Corne, ik ben benieuwd naar de resultaten van een bot. Heb er ook wel eens na gekeken maar niet de stap niet durven te maken.

 16. Mijn ervaring met bots zijn heel slecht. Meestal worden na enkele maanden de stekker eruit getrokken.

 17. What do you think of NFT games? I'm invested in Block Monster, an NFT inspired by Pokemon.

 18. Valt me op dat er veel video's over trading strategieΓ«n en bots worden gemaakt zonder dat die persoon hem zelf werkelijk getest heeft…. sorry hoor, maar bij mij gaan dan alle alarmbellen af…..

 19. make a video explaining the new game block monsters, and a great game but with little recognition thank you

 20. You're saving me from hands of frauds. Tahnk you bro! Now i'm in Block Monsters project.

 21. Algemene vraag. Er zijn door de jaren heen met extreem veel soorten crypto bots geadverteerd. Het standaard verhaal is leg 250 in en binnen een week heb je een bizarre winst. Zo zit elk verhaal in elkaar. Lef 250 in zet de bot aan en gaan. De video's zien er extreem belovend uit. Als je over een nieuwe bot leest zijn het vaak ellenlange verhalen en voorbeelden en acteurs die screenshots laten zien in een week van €250 naar €5.000.

  Het lastige is dat ze zo hardnekkig adverteren dat als je zoekt of ze echt legitiem zijn en werken dan vind je vaak positieve verhalen en video's. Zelfs beroemdheden worden gebruikt en het bekende verhaal van wacht niet langer want hiermee kun je gegarandeerd risicoloos een hoop duizenden verdienen met een kleine inleg. En ze proberen je te lokken dat al zo veel mensen je voor zijn en iedereen wilt zonder iets te doen slapend rijk worden.

  Maar als zo'n bot bestaat die je 250 in duizenden omzet. Waarom zouden ze met deze technologie zo naar buiten treden dat je gratis en voor niks dit allemaal kan. Eerlijk wat zou zo'n platform dat opleveren allemaal mensen die een klein bedrag inleggen en aan het einde van elke week de duizenden cashen. Mijn vraag waar zit de adder onder het gras want wat winnen zij ermee als jij als het ware met zakken geld wegloopt van hun platformen. Misschien betaal je een % over je winst maar dan nog.

  Diegene(n) die dit ontwerpt zo'n bot. Die heeft toch geen enkel belang bij dat kleine beetje geld van anderen als die met zijn/hun eigen bot zelf €250 inleggen. En na een week rond de €5.000 hebben. 20-voudige Als dat zo goed werkt leg je die €5.000 de week erop in en heb je in week 2 al een ton in week 3 van een ton naar 2 miljoen en na een maand zou je theoretisch 40 miljoen hebben. Uitgaande dat hij iedere week het 20-voudige maakt. Al zijn het geen 4 weken maar 4 maanden. Dus na 1 maand 5K dan 2e maand 100K en hetzelfde verhaaltje.

  Nogmaals waarom zou iemand met zo'n bot die zo winstgevend is en je met je veelvoud steeds gaat herbeleggen. Waarom doe je zo veel moeite om mensen echt over te halen voor €250 die van hun is en jij hebt al miljoenen.

  Wat ik uit deze video begrijp is dat je veel variabelen zelf moet instellen zoals een trading range en daarbij de inmensbelangrijke support en resistance levels en stop-loss. Je moet dus zelf deze allesbepalende zaken afwegen en kiezen en je plan kiezen van beginner tot pro dat bepaalt met welke volumes en risico's je mag/kunt traden en dan lijkt dit bijna exact op daytraden op CFD's. "Contract for difference" En in hoeverre werkt de bot. De bot opent posities waar jij dus eigenlijk constant moet opletten wat er gebeurt. Je kan een tradingrange instellen en hem 24 uur lekker z'n gangetje laten gaan maar wat nou als die heel sterk daalt en je tradingrange nog heel hoog staat dan start iedere trade met verlies totdat je uit de range aan de onderkant bent en stopt de bot dus dit lijkt mij juist extreem gevaarlijk. De bot koopt aan maar aan jou de taak om daarna ALLES 'ZELF' te Bepalen over het verloop! Klopt dit beeld wat ik schets?

Reacties zijn gesloten.