CRYPTO BEARMARKT: Wat is het en hoe overleef je deze ‘crypto winter’ || #5 tips voor WINST! 🤑🤑

laatste update: 12-2022


De crypto bearmarkt, voor velen de eerste keer en voor sommigen niks nieuws. De bearmarket wordt ook wel de crypto winter genoemd. De prijzen lijken bevroren en er is niet zo veel te beleven, maar hier liggen juist de kansen. In deze video meer.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gebruik NordVPN via mijn link en krijg 4 maanden gratis:

ByBit $4550 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie):
Gratis crypto training:
Crypto signalen:
Cryptonite Pro Indicator:

Wat we bespreken:

00:00 – 01:00 Introductie
01:00 – 04:04 Wat is een crypto bearmarkt/cryptowinter?
04:04 – 09:13 5 kenmerken van een bearmarket
09:13 – 13:51 5 tips voor traden in een bearmarkt
13:51 – 15:39 Conclusie

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#bearmarket #crypto #tips

18 gedachten over “CRYPTO BEARMARKT: Wat is het en hoe overleef je deze ‘crypto winter’ || #5 tips voor WINST! 🤑🤑”

 1. Kerel , wat een weertje daar nog steeds , hier is de zomer jammer genoeg volledig voorbij .

 2. Ik zou graag die seminar willen bijwonen maar ik moet op maandag avonden naar puppy training met mijn hondje.

 3. Gewoon lekker dca in bitcoin, verasity, drife en auditchain. Mooie periode om mijn portfolio op te bouwen

 4. Fijne video voor de mensen die in een vervelende sentiment zitten. Houd je hoofd koel en pak deze geweldige kansen! Toffe video.

 5. Klasse video, met waardevolle tips, geeft toch weer even het vertouwen weer terug van momenten met de koersen van nu, dankjewel 👍👌

 6. Blijf gewoon pompen in LINK Corne. Bearmarked verdwijnt vanzelf een keer (ook al is dat pas over 1 a 2 jaar)

 7. hier een tip van een trouwe volger: via het testnet van bybit kun je oefenen met een demo account zonder eerst geld over te maken. je krijgt dan 60k in usdt om mee te oefenen dit is geen echt geld je kunt dus niet gebruik maken van een withdraw! op deze manier kun je je strategie testen en vertrouwd raken met het platform!

 8. Als je short gaat verkoop je je crypto, je gaat er weer in op het moment dat de daling gestopt is toch? Hie verdien je dan geld met de short op zich? Of is er een andere mogelijkheid (met eigen geld) verder top video!

 9. "You can do anything, but not everything." -Anonymous

 10. thanks voor deze video, heeft me geholpen om uit mijn negatieve spiraal te komen, vanaf nu zal ik dan ook elke week investeren en stoppen met het verkopen van mijn tokens, hierdoor heb ik veel verlies moeten lijden. Nogmaals bedankt voor je video, keep it up

 11. Deze man heeft een mooi leven altijd op vakantie in zonnige oorden. Geniet ervan topper ps misschien een portofolio met coins en hoeveelheid nodig zou wel super zijn.

Reacties zijn gesloten.