Crypto aandeel – 250 euro beleggen per maand (Jan. 2022) in 2022

laatste update: 10-2022


Ook in 2022 ga ik door met de serie waarin ik maandelijks 250 euro ga beleggen. Ten eerste om te laten zien wat je daarmee kunt bereiken, maar ook om proberen de markt te verslaan.

💰DEGIRO – Beleggen in Aandelen en ETFs (tip)
💶 Beleggertools – Analyseer, onderzoek en waardeer aandelen

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we eerst naar mijn portfolio op dit moment. Welke aandelen en ETF’s heb ik en wat zijn de rendementen? Daarna bekijken we het nieuwe aandeel dat we deze maand aan de portefeuille gaan toevoegen. Ik bespreek waarom ik het op dit moment interessant vind, maar ook wat de mogelijke risico’s zijn.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 HANDELEN via ETORO
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Beleggertools – Analyseer, onderzoek en waardeer aandelen
👨‍🎓 Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:30 Maandelijks beleggen
01:50 Van VWRL naar VWCE
02:29 Portfolio
04:57 Aandeel kopen
15:38 Samenvatting

#beleggen #aandelen #investeren

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

5 gedachten over “Crypto aandeel – 250 euro beleggen per maand (Jan. 2022) in 2022”

  1. Waarom besluit je om een nieuwe positie in te nemen ipv een bestaande positie bij te kopen?

  2. Ruud ik vind je video's leuk, maar één van de leukere vind ik "portfolio praat". Ga je die weer eens maken voor ons? Keep it up

  3. Laat je porto eind volgende week maar weer zien. Ik wil lekker kunnen lachen!

Reacties zijn gesloten.