Corrigeert Bitcoin koers terug naar $10.600? Dit beursgenoteerd bedrijf koopt $175 miljoen éxtra BTC in 2022

laatste update: 07-2022


Bitcoin Magazine NL voorziet je van de laatste technische analyses en interviews met key players in de cryptowereld. Dit doen we met verschillende rubrieken:

In Koerskijken neemt John van Meer, ook wel bekend als de Bitcoin Consulant, de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de Technische Analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Kijk voor meer informatie over John van Meer en zijn analyses op Ga naar om meer te weten te komen over de trading cursus van John. #Bitcoin #deBitcoinConsultant #BitcoinMagazineNL

In de podcast Hup Bitcoin bespreken we het bitcoin nieuws van de afgelopen week en hebben we soms een gast.

Bekijk onze kanalen om om de hoogte te blijven:
Website:
Twitter:
Facebook:
Instagram:
Telegram: L

7 gedachten over “Corrigeert Bitcoin koers terug naar $10.600? Dit beursgenoteerd bedrijf koopt $175 miljoen éxtra BTC in 2022”

 1. Goedemorgen, heeft op mijzelf geen invloed want mijn vertrouwen in BTC is zowieso wel sterk. Maar dat deze bedrijven grote aankopen BTC uitvoeren geeft veel stof tot nadenken. Misschien dat ze vooral hun risico willen spreiden in deze onzekere tijden. Het kan dan wel OTC worden ingekocht, maar zal bij hodl schaarste gaan creëren wanneer meer institutionele partijen dit gaan doen. Uiteindelijk moet dit dan weer tot uiting komen in de hoogte koers. Maar we gaan er rustig voor zitten en zien wel hoe e.e.a. verloopt. 😀

 2. Hey guys.

  Don't waste time and get yfi2 asap.
  It is built and modeled after the successful features of $YFI and $ZZZ

  Next stop: moon

  And don't forget to join our tg where the community is growing day by day. Good stuff ahead
  @yearn2finance

  Cheers !!! :)))

Reacties zijn gesloten.