Congresleden VS hebben kritiek | ‘Bitcoin in El Salvador is achteloze gok’

laatste update: 05-2022


Congresleden in de VS bang voor bitcoin in El Salvador. Ze noemen het “een achteloze gok”. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 intro
00:54 UK wil enkele crypto’s toestaan als betaalmiddel
04:53 Nieuwe info rondom miningapparatuur Intel
07:58 MicroStrategy koopt… bitcoin!
09:49 Ledger gaat samenwerken met The Sandbox
11:29 VS maakt zich zorgen om bitcoin in El Salvador
14:55 Koerrrsen koerrrsen!
19:51 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

3 gedachten over “Congresleden VS hebben kritiek | ‘Bitcoin in El Salvador is achteloze gok’”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Dat het Anglo Zionisten Rijk en Rothschilds bank zich wil mengen is natuurlijk geen positief teken. Zij zijn bang om de grip op het failliete financiële systeem helemaal kwijt te raken. Beter is als de kleinere landen hun financiële systeem loskoppelen van het AZR dollar systeem en over gaan op BC of een andere coin.

Reacties zijn gesloten.