‘Concurrentie bitcoin is kansloos’ – CRYPTO-UPDATE in 2023

laatste update: 09-2023


Vergeet bijna al die andere munten, alleen de bitcoin is goud. Dat stelt Jan Willem Burgers van Capgemini in de crypto-update. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter: f

14 gedachten over “‘Concurrentie bitcoin is kansloos’ – CRYPTO-UPDATE in 2023”

 1. deze man: "we hebben een auto op de wereld gemaakt, alle snellere en betere auto's zijn kansloos"

 2. jammer dat deze man niet het juiste woord naar de mensen brengt…

 3. Wat een kneus hoe kun je zeggen dat altcoins weinig innovatie hebben. Bitcoin loopt nog ver achter op vele nieuwe altcoins die veel sneller en beter zijn. Zonder het lightning network is bitcoin zeker niet de beste cryptomunt

 4. Wat een digibeet!
  Weinig verstand van het monetaire systeem. Bitcoins zijn gegroeid tot speculatie objecten, maar niet te vergelijken met diamanten. Deze man weet trouwens weinig van de andere cryptocurrencies en dan bedoeling ik de opzet cq systeem hiervan. Zijn kennis is noppes.
  Noot: Dat G20 de huidige cryptocurrencies niet wilt gaan reguleren is een teken aan de wand. Wellicht gaan ze de huidige cryptocurrencies blokkeren, omdat zij het "zwart" en/of crimineel geld in deze virtuele "munten" niet willen bevorderen.
  Ik ben ook benieuwd naar de volgende "wetenschapper" die jullie de volgende keer gaan interviewen. Wellicht Hans Klok of Bassie?

 5. Morgen start de ICO van het Nederlandse ICO Headstart. Professionele screening, certificering en lancering voor nieuwe cryptos om het kaf van het koren te scheiden. Lees de whitepaper en whitelist jezelf door te registreren https://www.icoheadstart.com/bounty/250387

 6. Bitcoin is de moeder aller coins maar NEO kan zeker de nieuwe nummer 1 worden in de toekomst en als de veranderingen in Ethereum goed gaan dan wordt die ook heel groot. Het mooie van deze space is dat veel projecten andere use cases hebben waardoor ze elkaar vaak meer aanvullen dan met elkaar concurreren.

 7. ze willen gewoon tegen houden dat gewonnen burgers rijk worden en hun eigen geld beheren de banken en overheden verliezen de controle als iedereen crypto zal beginnen gebruiken bitcoin zal nooit verdwijnen jong

Reacties zijn gesloten.