Coinbase ontslaat personeel | Bithumb wordt onderzocht | Crypto nieuws vandaag | #795

laatste update: 02-2023


Er gebeurt veel bij crypto exchanges. Bithumb wordt onderzocht door Zuid-Koreaanse autoriteiten, en daarnaast heeft Coinbase opnieuw personeel ontslagen. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:31 Frankfurt heeft meeste botcoin nodes ter wereld!
03:05 Coinbase gaat wederom personeel ontslaan
05:35 Gemini stopt met hun uitleenprogramma Earn
08:18 Crypto.com stopt met USDT in Canada
11:05 Bithumb wordt onderzocht door Belastingdienst Zuid-Korea
13:29 Koerrrsen koerrrsen!
16:52 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Coinbase ontslaat personeel | Bithumb wordt onderzocht | Crypto nieuws vandaag | #795”

  1. DAnk Axel voor up date op het YT KANAA van BLOX BITC. lekker bezig wens je hele mooi AVOND TOT MORGEN WEER GROET!😀🍔🫖🍜

  2. Aaan BLOX en beste team bedankt voor deze uitzending via het YTUBE kanaal🌍🏝🍔🍓🍺🥂

Reacties zijn gesloten.