Cliq (CLIQ.de) aandelen analyse

laatste update: 03-2023


Ik kreeg het verzoek het aandeel CLIQ.de te analyseren. Het is een streaming bedrijf uit Duitsland. De omzet is 33 miljoen euro per kwartaal en ze zitten ondertussen al in 30 landen.
Het houdt in dat ze overal een heel kleine speler in het veld zijn.
Ze maken een EBITDA winst. Toch lijkt Finance.Yahoo te praten over een winst na belastingen. Het is me niet duidelijk waarom het bedrijf nog altijd een EBITDA winst rapporteert. EBITDA is de winst voor belastingen.

#Duitseaandelen #CLIQ #aandelenanalyse

Disclaimer: Deze video is geen beleggingsadvies. Ik kreeg geen vergoeding om deze video te maken. Ik heb geen aandelenpositie in dit bedrijf.

2 gedachten over “Cliq (CLIQ.de) aandelen analyse”

  1. Bedankt Tom, heb mijn 500 aandelen verkocht. EBITDA was niet de doorslaggevende factor maar wel het product 'an sich'. Verder is het aantal clics en internet traffic bijzonder laag. Ze hebben hun marketinguitgaven verhoogd maar nergens is dit terug te vinden. 3 keer werd door de analysten gevraagd tijdens de laatste Q3 2021 webinar om het aantal gebruikers openbaar te maken. 3 keer werd de analyst met een kluit in het riet weggestuurd. Je opmerking '…heel kleine speler in het veld..' is inderdaad belangrijk.

Reacties zijn gesloten.