Claim jouw EIGEN NFT DOMEIN voor ALTIJD zonder fees! Crypto betalingsverkeer made easy. [hebben!]

laatste update: 06-2023


Claim jouw NFT domeinnaam voor altijd en betaal geen jaarlijkse fees! Net als het claimen van een e-mailadres, of een website, kan je nu ook jouw NFT Domeinnaam claimen EN koppelen aan je crypto wallet. Zo hoef je niet meer naar complexe adressen crypto te versturen, maar gewoon naar een NAAM! Awesome. In deze video leer je er alles over.

Zoek en koop hier jouw eigen NFT Domein!

Wat je nodig hebt om het NFT domein op jouw wallet te krijgen is MetaMask:

Verder om Crypto te versturen naar jouw NFT gebruik ik zelf Trust Wallet als Software Wallet (optioneel):

Verdere relevante links gerelateerd aan Crypto vind je hier:

Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$625 bonus in Bitcoin
👉
Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

👉BLOCKFI RENTE OP CRYPTO: Ontvang tot 💰$250 aan Bitcoin cadeau bij BlockFi (hoge rente tot 8%+ op jouw Crypto) via onderstaande link:

👉CELSIUS RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$50 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente tot 8%+ op Crypto):

👉NEXO RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$25 aan Bitcoin bij aanmaken account en minimale storting van $100

Meld je aan en bestel NU je eigen Crypto Visa Debit card via deze link en ontvang $25 aan CRO cadeau:
Referral code voor de $25 CRO: g73xz5t9qt

Vraag hier jouw Curve kaart aan zodat je de Crypto Visa Debit card kunt gebruiken met Apple Pay (gratis):

Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges:
👉Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aan kosten!)
👉Binance:
👉LiteBit:

👉Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9
CoolWallet Pro:
DISCOUNT CODE voor de PRO: „eenrijkerleven“ voor 5% discount EN een gratis CoolWallet card holder. Alleen voor de eerste 50 bestellingen!
CoolWallet S:
Ledger Nano X:
Ledger Nano S:

Let op! Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg verliezen. Ook: Cryptocurrency is geen wettig betaalmiddel, er geldt geen bankgarantie.

00:00 Intro over NFT
03:10 Domein kopen
07:00 Adressen koppelen en toevoegen
11:45 Crypto versturen via NFT
15:48 NFT (door)verkopen
17:09 Bevestiging betaling
19:40 Verder over Domein NFT

30 gedachten over “Claim jouw EIGEN NFT DOMEIN voor ALTIJD zonder fees! Crypto betalingsverkeer made easy. [hebben!]”

 1. Erg leuk en op naar de toekomst, ga gelijk aan de slag. Fijnweekend. 🥂

 2. Ada 4 euro met de kerst? Vet 0.58 met de kerst aan de kalkoen gezegd door rogier ik nu houtje bijten gvd, bedankt voor je advies ik aow er nu 60 procent kwijt conclusie allemaal lulverhalen,

 3. Hoi Rogier. Had hier geen idee van. Is zeker interessant ! Top 👊

 4. Super interessant, Rogier. Echt een top video alweer, en ben ook echt trots op je dat je fulltime je geld verdient met je online business.

 5. Je kan dus ook gewoon je LEDGER adres koppelen als ik het goed versta?

 6. Hoi Rogier, leuke video. Net een domeinnaam 'gekocht' met jouw referral ;-). Weet niet jij of jij je bonus hebt ontvangen, ik geen korting iig. Maar is het nodig data ik hem nu mint? Of kan dat later?

 7. Hee Rogier, weer eens een geweldige en geweldig belangrijke bijdrage van jou! Ik zal de komende week eens kijken, heb onze kinderen per Telegram al geschreven, dat ze beslist jouw vid even moeten kijken.

 8. Weer een schitteren de uitleg. Zonet 4 domains gekocht met de Crypto Visa card en dus nog 3% korting gekregen. 😉

 9. Lijkt me inderdaad super handig. Zag wel dat mijn naam ietwat duurder is dan de jouwe ($9.998), dat is nou jammer…maar ik ga verder kijken

 10. Gisteren op Unstoppable domains 4 domeinnamen gereserveerd. In je video staat achter je domeinname Manage, maar bij staat hier Not minted. Wat moet ik nu doen?

 11. Zag dat mij eerdere reactie op jouw video weg was! Dus maar even opnieuw geschreven. Ik heb gisteren ook een NFT domein naam gekocht en kan deze nu (free) minten zag ik. Ik vraag mij af of ik dat meteen moet doen of ik dat ook later kan. Zijn er, naast de aanschafkosten van een domeinnaam nog verdere (verborgen) kosten? Wil dat zeker weten voordat ik verder ga met dit proces.

 12. Hoi Rogier! geef je geen referral-link?? (Give $10, Get $10

  Gift friends $10 credit. Earn $10 after they make their first purchase of $40+.)

 13. Top hoor, ik ga dit ook doen, heel inzichtelijk gemaakt Rogier. Begrijp ik nu ook goed dat je hier dus ook een "website" in de blockchain kunt maken ?

 14. Wederom een informatieve aflevering. Straks mijn domein alvast claimen.
  Heb je ook informatie over Pi? Daar komt ook een wallet op.

 15. Hallo Rogier – Prachtige bijdrage weer – Vraagje: Wanneer je moet teken op je MetaMask, moet er dan ook een aantal (betreffende) coins op je account staan voor je kan teken? – Groeten Belgiumguy🇧🇪

 16. Ha Rogier, dit is super interessant! Wat denk jij dat het meest voor de hand ligt om straks gebruikt te worden? Bijv .crypto of .zil??

 17. Hallo Rogier, Nog even een vraag over het wallet adres die ik bij Unstoppable Domain wil invullen voor XRP. Normaal wordt er dan ook naar een 'Tag" gevraagd bij versturen/ontvangen. Die kan ik niet invullen bij "Manage". Vraag: Hoef ik hier nu alleen het deposit Walletadres van XRP bijv van mijn Binance account invullen (zonder 'Tag)'?

 18. goedemorgen ik vind je videos echt goed ook hoe je het uitlegt ik hen gisteren ook een domein naam gekocht maar ik heb hem verbonden met me ledger inplaats van meta mask kan ik dat veranderen? als ik met ledger hen verbonden staat dan etc netwerk dan kan ik namelijk geen bitcoin sturen dan of hoe zit dat mvg peter

 19. Hi Rogier,

  Sinds kort heb ik jouw youtube kanaal ontdekt en complimenten hoe duidelijk en begrijpbaar jij de Cryptomarkt uitlegt.

  Naar aanleiding van deze video heb ik een NFT domein aangemaakt. In jouw beschrijving geef je aan, dat een Software Wallet optioneel is. Begrijp ik goed, dat je alleen een Software Wallet nodig hebt om betalingen/overboekingen te kunnen doen?

  Stel ik wil voor nu alleen maar Bitcoins kunnen ontvangen via mijn NFT domein op mijn Bitvavo account, kan ik dan volstaan met het plakken van mijn Bitcoin adres van mijn Bitvavo account in mijn NFT domein? Of moet ik dan ook een Software Wallet zoals Trustwallet gebruiken?

  Alvast bedankt voor je antwoord.

  Groeten,

  Michael de Charon

 20. Hoi Rogier,
  In de video zeg je dat je een soft-wallet nodig hebt zoals trustwallet. Ik heb alleen bij Bitvavo wallets en ik heb een Ledger cold wallet in eigen beheer. Ik heb 2 domains geclaimed dus die zijn voor mij te managen. Nu mijn vraag;.. Waarom heb ik een soft-wallet nodig? Dank alvast voor het antwoord. Grt Theo
  P.S. dank voor je goede video's elke week weer.

 21. Hallo Rogier, een zeer intressante video weer. Heb me gelijk een domeinnaam aangeschaft. Maar heb 2 vraagjes: wat is een polygonadres en waar vind ik het terug? En kan ik van bv Youhodler mijn domeinnaam gebruiken in een withdraw naar Bivavo? Groeten Ludo

 22. Bedankt Rogier, lijkt me inderdaad een goede zaak om je domein naam te claimen. In de video zeg je eventueel een video te maken over het verkopen van je (cryptomonkey) domein in OpenSea, zou mooi zijn als je deze nog zou kunnen maken! (Als ik hem niet gemist heb)

Reacties zijn gesloten.