Cisco, Bath & Body Works, Nvidia en meer

laatste update: 12-2022


Een hardloper rent op maandag 8 februari 2021 langs het hoofdkantoor van Cisco Systems in San Jose, Californië, VS.

David Paul Morris | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de krantenkoppen halen in de handel na sluitingstijd.

Cisco – De aandelen stegen met 4,8% nadat de maker van computernetwerkapparatuur de verwachtingen overtrof voor zijn winst per aandeel en omzet in het eerste kwartaal, aldus StreetAccount. Cisco publiceerde ook vooruitzichten voor het tweede kwartaal en het volledige jaar waaruit bleek dat diezelfde indicatoren overeenkwamen met de verwachtingen of deze overtroffen. Maar Cisco zei dat de non-GAAP bruto- en operationele marges waarschijnlijk onder de verwachtingen voor het tweede kwartaal zouden uitkomen.

Bad- en lichaamswerken – Het bedrijf dat overbleef nadat L Brands Victoria’s Secret had afgesplitst, steeg met 16,3% nadat de resultaten van het derde kwartaal de winstverwachting per aandeel van StreetAccount verdubbelden, en het versloeg ook de omzet. Het publiceerde winstverwachtingen per aandeel voor het vierde kwartaal die ongeveer in lijn waren met analisten gepolst door FactSet, terwijl het de verwachtingen voor het hele jaar verhoogde.

Nvidia – De maker van high-end grafische verwerkingseenheden won 2,7% na het verslaan van de omzetverwachtingen van analisten, maar onder de winstverwachtingen per aandeel. De prognoses voor het vierde kwartaal lieten een omzet zien die iets lager was dan de voorspelling van analisten. Nvidia kondigde eerder woensdag een samenwerking aan met Microsoft om een ​​supercomputer met kunstmatige intelligentie te bouwen.

Sonos – De maker van multiroom-audiosystemen voegde 2,3% toe nadat het de verwachtingen voor de winst per aandeel en de omzet in de winst over het vierde kwartaal had overtroffen. Sonos zei dat het totale aantal huishoudens in het fiscale jaar met 11% is gegroeid.

Plaats een reactie